Reklama

Reklama

Svatba mého nejlepšího přítele

  • USA My Best Friend's Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole  dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde opravdu o všechno! (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (182)

locodecoco 

všechny recenze uživatele

na Markíze ve slovenštině to asi nebyl dobrý nápad, ale tak dlouho mi tento film unikal, že jsem to chtěla konečně dát.... příliš mnoho hysterické Julie a příliš málo ubercool Ruperta. Ženich trouba, nevěsta přesladká....asi si budou rozumět, i když nemají ten společný "song"...., ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám nezajímavá nevtipná romantická komedie. Je to jedna z nejhorších, na počet celebrit v ní obsažených. Ještěže ta Cameron Diaz je tam tak mladá a krásná, že se na to dá dívat. ()

Isabelle 

všechny recenze uživatele

Julia Roberts v hlavní roli jako zamilovaná družička do svého nejlepšího kamaráda. Na filmu se mi asi nejvíce líbil nepředvídatelný konec jinak to není úplně můj šálek čaje, prostě taková oddychovka u které se nemusíte trápit důležitými myšlenkami. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie se vším všudy.... skoro se vším všudy, krom dobrého konce... Nicméně vzhledem k tomu, že ten, o kterého spolu děvčata soupeřily mi byl od prvního pohledu nesympatický, narozdíl od gaye George, tak to vlastně možná i dobrý konec byl :-) Každopádně Julia Roberts byla opět skvělá, proto těch 5*. Bez ní bych dal asi jen 3. ()

tribican 

všechny recenze uživatele

Bože, co je tohle za blbost... Děj v podstatě nijaký, absurdní chování většiny postav to jen dohrává. Kdyby šlo o absurdní komedii, tak bych řekl "bravo", ale bohužel o ni nejde. Za zmínku stojí jen neobvyklý závěr a Julia. 35 % ()

Nataniel73 

všechny recenze uživatele

Mimoriadne vydarená romantická komédia, v ktorej najlepšie herecké výkony nepredvádzajú hlavné postavy, ale Rupert Everett ako kamarát a gay zároveň alebo ak chcete psychická podpora neúnavnej a duševne rozhodenej Jules, ktorá sa rozhodne za každú cenu prekaziť svadbu jej najlepšieho priateľa. O trapasy, ale aj komické situácie nie je núdza a celé to vygraduje vskutku romantickým finále s šťastným koncom. Posledná tretina filmu je priam natlakovaná akčnými aj romantickými scénkami a nutno dodať, že jak Julia Roberts tak aj Cameron Diaz predvádzajú presvedčivé herecké výkony. Ženích je tak trochu mimo hru herecky aj osobnostne, ale všetko to vynahrádza už spomínaný snúbenec, kamarát a gay v jednej osobe. "Pretože on si strašne rád hrá na to, že je gay."..."Prečo by to robil?" 85% hlavne za skvelý scenár, hudbu a nosnú myšlienku. ()

Escapar 

všechny recenze uživatele

Velmi pekny film, ktory nie je len vymyslom , ale dotyka sa aj skutocneho zivota. Mam ho rad a kedykolvek si ho pozriem znova ()

Figuto 

všechny recenze uživatele

Je-li nejvyšší hodnocení 5, dávám 3, což znamená lepší než průměr. Chybí hodnocení přesně na půl, to by muselo být možné hodnotit 6 hvězdičkami. Film udržel moji pozornost, dobré herecké složení. Je to sentimentální a romantické, ale chytřejší než Láska nebeská. ()

john.taylor 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedená komedie, ale ne díky hlavním hrdinům. Mulroney je zde nemastný, neslaný, nechápu proč by se o něho měly dvě sexy holky přetahovat, J.Roberts zde podává průměr a film táhnou C.Diaz a hlavně skvělý Rupert Everett. ()

pantokrator 

všechny recenze uživatele

Jako romantik a komediant většině romantických komedií moc nerozumím. Jsou výjimky, ale tento film mezi ně nepatří. Pokud by mi někdo dovolil asistovat ve střižně, zredukoval bych ho na prvních 181 sekund po odeznění loga s okřídleným koněm. Mám samozřejmě na mysli onu růžovobílou choreografii s blonďatou nevěstou a třemi družičkami na remake písně Rity Coolidge Wishing And Hoping. Je to tak nechutně kýčovité, že mě to ukrutně baví. Ty čtyři holky jsou o mnoho lepší než celý film. ()

RenataD 

všechny recenze uživatele

O novinářce, která neví, co chce a zjistí to, když je pozdě. Byla to vůbec láska nebo byla jen naštvaná, že si muž, kterého milovala našel někoho jiného? Mně to romantické tedy vůbec nepřipadalo. ()

majkl264 

všechny recenze uživatele

Tak na začátek, neberte to realisticky. Děj není zrovna nejpravděpodobnější pro skutečnost, ale filmově to nebylo zase tak špatné a za shlédnutí to jistě stojí. Musíte si udělat svůj názor a líbit se to bude asi víc ženám, ale určitě se najdou chlapi, kterým se to bude líbit také (a nemyslím gaye). Ostatní chlapi to přežijí, takže já hodnotím kladně. ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Julii Roberts role přebírající mrchy moc nesluší. Ale krásná je pořád. A vtipná občas taky. Ale ruku na srdce... tu nominaci vyhrát fakt nemohli. Ale je krásné, jak je zde Cameron Diaz taková ještě nezkažená a filmově mladá. ()

Reklama

Reklama