Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mickey a Francis jsou dva bratři, kteří se řídí heslem: Dělej jen to, co tě činí šťastným. Mickey se překotně ožení s krásnou studentkou Hope, ta mu však sdělí, že se s ním přestěhuje do Paříže. Také u jeho bratra dojde ke změnám. Oba bezstarostní muži jsou poprvé v životě nuceni myslet na druhé. Diváci se mohou těšit na humor, vtipné dialogy a porce lásky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

freddy 

všechny recenze uživatele

Až nečekaně příjemná, atraktivní a kvalitní romantická komedie, kterou stálo za to vidět. Rozhodně se nejedná o typickou romantickou komedii, zde se jedná spíše o vztahy mezi jednotlivými zúčastněnými a o jejich zdárné vyřešení ke spokojenosti všech. Od tohoto filmu jsem absolutně nic nečekal, ale nakonec jsem se do toho zakoukal a rozhodně jsem spokojený s tím, co jsem viděl. Ovšem nejsem si příliš jistý, jestli se zrovna do tohoto filmu hodila Cameron Diaz, mně tam totiž ve své roli příliš neseděla, naproti tomu Jennifer Aniston byla správná volba pro roli Renee. Edwarda Burnse začínám mít s každou jeho další rolí stále více v oblibě a zde mi opět dokázal, jak perfektně dokáže hrát, což v tomto případě je obdivuhodné o to více, že se zde kromě herectví věnoval i režii. Zkrátka tahle komedie má docela zvučná jména, díky čemuž mohou mít různí diváci vysoká očekávání a výsledek pak může být pro mnohé zklamáním, k těmto lidem já však nepatřím, tuto romantickou komedii jsem si totiž docela užil a občas jsem se i nějakému fórku zasmál. Navíc mě těší, že tenhle film nechce být jen kopií mnohokrát viděného tématu, ale že snaží být originálním a zajímavým počinem a chce se vymanit z průměru. V mém případě se mu to rozhodně povedlo, z tohoto filmu jsem absolutně nadšený a rád uděluji zasloužené čtyři hvězdy. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film ako komédia nič moc, viac je to romantický film. V snímke je množstvo krásnych herečiek a hlavne oku lahodiaca je Cameron Diaz, ktorá bola v 90.tych rokoch pekelne sexy. V komédii je veľa falošných citov a Shakespearových narážok. Príbeh dvoch rozdielnych bratov, ktorí idú svojou cestou, ale keď sa začnú ich záujmy stretávať, sú na kordy. Slušný film, režisér Edward Burns si zahral ako vždy jednu z hlavných rolí. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Hmm, no ja si myslím pravý opak ako EdaS - že sa v tejto romantickej komédii nájde zopár hlášok za všetky drobné aj výborných humorných momentov. Jedná sa však skôr o čierny humor...a tak kto preň nemá zmysel, zostane mu z tohto dielka len tá sladko-trpká romantika. Ale zase... kto má rád hlavne tú romantiku a chýba mu veselá bunka, nebude mať z neho nič. Takže odporúčam vnímať s nadhľadom ako oddychovku plnú romantiky aj zlomyseľnosti. Navyše milovníci hollywoodskych celebritiek si môžu užiť Cameron diabolskú, či Jennifer jedovitú :-) ()

Damielka 

všechny recenze uživatele

Nečekejte nic víc ani nic míň než průměrnou, oddechovou romantickou komedii, jakých je tucty. Ona, jedině ona ničím nevybočuje, ani vás nenaštve křečovitými a přeslazenými nesmysly. Cameron Diaz je jako vždy nádherná a zamotá hlavu oběma bratrům Mickeymu i Francisovi, Edward Burns docela dobře zvládl hlavní roli i režii, nejlepší ovšem byl John Mahoney coby otec obou naprosto odlišných synátorů. Na jeho vtipné a trefné hlášky jsem se těšila a pokaždé mě pobavily. Jinak nic extra. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film plný krásnych herečiek, ale na romantickú komédiu tu nebolo azda priveľa toho, kto koho "přeřízl", kto sa s kým bude v posteli deliť, kto koho podvedie a kto s kým šuká. Podľa mňa toho bolo nadmieru veľa, vlastne to bolo len o tom. Až sa mi to postupne zhnusilo, pretože dej sa nikam neposúva a točí sa len okolo jednej témy. Sex je fajn, ale všetko s mierou. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení proběhlo v newyorském Brooklynu. (Terva)
  • Hladina piva Mickeyho (Edward Burns) v závěrečné scéně je pokaždé jiná. (Terva)

Reklama

Reklama