Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mickey a Francis jsou dva bratři, kteří se řídí heslem: Dělej jen to, co tě činí šťastným. Mickey se překotně ožení s krásnou studentkou Hope, ta mu však sdělí, že se s ním přestěhuje do Paříže. Také u jeho bratra dojde ke změnám. Oba bezstarostní muži jsou poprvé v životě nuceni myslet na druhé. Diváci se mohou těšit na humor, vtipné dialogy a porce lásky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Čudná rádoby romantika a rádoby komédia, v skutočnosti iba rádoby romantická dráma. Nezaujímavý dej, absencia humoru, nesympatické postavy ... celkovo strata času. PS: skutočne úžasný soundtrack pre film zložil Tom Petty a jeho kapela The Heartbreakers. Odporúčam si zaobstarať rovnomenný album, je tam množstvo piesní, ktoré ani vo filme nezazneli, alebo zazneli len na pár sekúnd. A fakt je čo počúvať, jeden z mojich najobľúbenejších Pettyho albumov. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Pokud do jednoho romantickýho filmu dají Jennifer Aniston a Cameron Diaz , mám právo očekavát pořádnou porci romantiky ať už v posteli, na hajzlu, v kuchyni nebo třeba s bičíkem v ruce někde u striptýzový tyče, bohužel tyto klasický prvky romantický jsou ve filmu zcela potlačeny. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Průměrná americká komedie bez výrazných kladů ale i vyložených kiksů, která sází na hvězdné obsazení ženské polovičky hereckého ansámblu. Není asi překvapením, že Jennifer Aniston ale i Amanda Peet po herecké stránce Cameron Diaz bez problémů zastiňují - ta naopak boduje svým šarmem. Ve filmu se najde několik vtipných dialogů, ale i pár hluchých míst. Jít na podobný snímek do kina není moc rozumná investice, ale na televizní obrazovce jde o přijatelnou záležitost. Celkový dojem: 50 %. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude daleko horší. "Ona, jedině ona" je sice průměrná, ale jinak příjemná odpočinková komedie, jejíž scénář není zas až tak hloupý a docela reálný. A Cameron Diaz je zde rajcovnější než kdy jindy. 55%. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Hmm, no ja si myslím pravý opak ako EdaS - že sa v tejto romantickej komédii nájde zopár hlášok za všetky drobné aj výborných humorných momentov. Jedná sa však skôr o čierny humor...a tak kto preň nemá zmysel, zostane mu z tohto dielka len tá sladko-trpká romantika. Ale zase... kto má rád hlavne tú romantiku a chýba mu veselá bunka, nebude mať z neho nič. Takže odporúčam vnímať s nadhľadom ako oddychovku plnú romantiky aj zlomyseľnosti. Navyše milovníci hollywoodskych celebritiek si môžu užiť Cameron diabolskú, či Jennifer jedovitú :-) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Až nečekaně příjemná, atraktivní a kvalitní romantická komedie, kterou stálo za to vidět. Rozhodně se nejedná o typickou romantickou komedii, zde se jedná spíše o vztahy mezi jednotlivými zúčastněnými a o jejich zdárné vyřešení ke spokojenosti všech. Od tohoto filmu jsem absolutně nic nečekal, ale nakonec jsem se do toho zakoukal a rozhodně jsem spokojený s tím, co jsem viděl. Ovšem nejsem si příliš jistý, jestli se zrovna do tohoto filmu hodila Cameron Diaz, mně tam totiž ve své roli příliš neseděla, naproti tomu Jennifer Aniston byla správná volba pro roli Renee. Edwarda Burnse začínám mít s každou jeho další rolí stále více v oblibě a zde mi opět dokázal, jak perfektně dokáže hrát, což v tomto případě je obdivuhodné o to více, že se zde kromě herectví věnoval i režii. Zkrátka tahle komedie má docela zvučná jména, díky čemuž mohou mít různí diváci vysoká očekávání a výsledek pak může být pro mnohé zklamáním, k těmto lidem já však nepatřím, tuto romantickou komedii jsem si totiž docela užil a občas jsem se i nějakému fórku zasmál. Navíc mě těší, že tenhle film nechce být jen kopií mnohokrát viděného tématu, ale že snaží být originálním a zajímavým počinem a chce se vymanit z průměru. V mém případě se mu to rozhodně povedlo, z tohoto filmu jsem absolutně nadšený a rád uděluji zasloužené čtyři hvězdy. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film ako komédia nič moc, viac je to romantický film. V snímke je množstvo krásnych herečiek a hlavne oku lahodiaca je Cameron Diaz, ktorá bola v 90.tych rokoch pekelne sexy. V komédii je veľa falošných citov a Shakespearových narážok. Príbeh dvoch rozdielnych bratov, ktorí idú svojou cestou, ale keď sa začnú ich záujmy stretávať, sú na kordy. Slušný film, režisér Edward Burns si zahral ako vždy jednu z hlavných rolí. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film plný krásnych herečiek, ale na romantickú komédiu tu nebolo azda priveľa toho, kto koho "přeřízl", kto sa s kým bude v posteli deliť, kto koho podvedie a kto s kým šuká. Podľa mňa toho bolo nadmieru veľa, vlastne to bolo len o tom. Až sa mi to postupne zhnusilo, pretože dej sa nikam neposúva a točí sa len okolo jednej témy. Sex je fajn, ale všetko s mierou. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako první mě přakvapil věk herců, myslel jsem si, že je ten film mladší. Vůbec mi to nepřišlo jako komedie, spíše trošku úsměvné vztahové drama. Což nemíním jako výtku, spíše přednost. Více humoru by to asi pokazilo. Zaujalo mě hned hněkolik věcí, zajímavá postava, která se ve filmu vůbec neobjeví, jen se o ní mluví (matka dvou bratrů), Francis byl tak nechutný (ale zároveň částečně pochopitelný). Jennifer Aniston překvapivě dobrá, u ní je obrovská škoda, že si to doslova posrala svou rolí v Přátelích, která mi dosud nedovolí hledět na ní objektivně. Cameron Diaz ještě ve svém předpozdnězastydlepubertálním období, které zcela zkazilo její hereckou kariéru. Co to znamená? Že je úplně normální a sympatická. Amanda Peet neskutečně mladičká a k sežrání. Edward Burn nevýrazný a pořád stejně nesympatický (ale zase se mi líbilo, jak, i coby režisér a scénárista, ustoupil se svou rolí a do popředí vystrčil svého bratra). Zábavná scéna s robertkem (ne, neobjeví se, jen se o něm mluví, ale je to sranda). A k tomu všemu ňuňu Leslie Mann jako latentní lesbička. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Označení romantická komedie se pro tenhle film zas tak nehodí, i když se zde řeší vztahy, je to tak reálné, jako ze života a tak potěší i ten dost uvěřitelný konec... Největší předností je inteligentní scénář plný dobrých dialogů a černého humoru. Díky tomu vyniknou herecké výkony - nej John Mahoney (otec) a nakonec potěší i těch pár písniček (Tom Petty and The Heartbrakers). Tohle se mi líbilo daleko víc, než Burnsův pozdější, daleko ambicióznější a v mnohém podobný projekt ULICE NEW YORKU (2001). ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Dva naprosto odlišní bratři, přesto spolu vcelku slušně vycházejí. Solidní oddychovka na zimní večery, ve které Cameron Diaz zahodí postupně oba bratry za hlavu a vybere si za muže svého dřívějšího nejlepšího zákazníka... ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

mam rad e.burnsa. emocionalny drsniak. ved, nakoniec, jediny v ryanovi prezil, ze. :) a aj ked on a je ta prava nie je pravym filmom, nie je ani pravy romantickym filmom a to je na nom dobre, netradicne. fajn. ()

Reklama

Reklama