Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Proč to má tak nízké hodnocení? Vždyť je to vtipné! :) Konečně jeden film o holkách, jak se baví, a hned je to špatně. Ale jakmile vycházejí slátaniny typu Prci prci prcičky, Bulšit nebo Princ a pruďas, kde se baví převážně mužské publikum, to je pak klasika. Tohle je supr film. Přiměřeně sprostý, přiměřeně vtipný a spíše méně romantický. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz opravdu nemám ráda. Ani vzhledově není hezká, takže tady moc nechápu výběr jí jako hrdinku "romantické"??? "komedie". Ale což, jedna herečka vám dokáže otrávit film, ale jenom na tomhle filmy nestaví. Je tu děj, zábava, příběh, dialogy, zpracování... Jindy tohle zachraňuje, tady moc ne. Je to trapné, přitroublé, vůbec jsem se nebavila a film se mi moc nelíbil. Navíc mi opravdu není blízké prostředí nafintěných pipinek, které nemají na práci nic jiného než svůj vzhled. Prostě tenhle film - nezaujalo mě to, není to nic pro mě, už se na to víckrát nepodívám... ()

Reklama

kombajn 

všechny recenze uživatele

S někým koho máte rádi se to dá vcelku přežít, i když některé scény jsou opravdu hardcore nejhrubšího zrna, viz. hudební výstup v restauraci s písní o penisu... Kdybych byl sám, asi bych to vypnul, ale lidi kteří jsou trochu zvrácení a tolerantní vůči sra*kám, to přežijí a možná se i dvakrát třikrát zasmějí. Aneb Baldýnský to vystihnul přesně, je mi to trapné, ale občas jsem se u toho i bavil... ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Tak tohle N-E! Neuvěřitelně trapná záležitost a první snímek, u kterého mě nepotěšila ani za všech okolností skvělá Cameron Diaz. Všechno co má nutit k smíchu, nutí spíše k pláči, upozorňuji, že jsem se po celou dobu zasmál jen jednou a není to rozhodně chyba mého smyslu pro humor. Scénář postrádá logiku, herci postrádají vtipné dialogy a zamilované zápletce chybí...zamilovaná zápletka. Všechno špatně. Do puntíku. A co se týče názvu, zase jednou sáhl distributor do bahna...lépe by možná sedělo...PROSTĚ SHIT....? ()

lmc 

všechny recenze uživatele

Bohužel, toto je jeden z těch "slabých" snímků. Pokud se filmaři snažili o nějaký humor, potom jsem ho nepochopil. Hlavní protagonistky jsou nudné, protagonisti naprosto necharismatičtí. Film hýří trapnými scénami které by mohli zaujmout ledatak ženské pubertální publikum. Škoda za další ztracený čas... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

Reklama

Reklama