Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Film s mizerným scénářem, jednou podivnou rádoby vtipnou písničkou a spoustou nevydařených vtipů, které asi měly být sexy, odvázané a provokativní, ale místo toho jsou jen zoufale nevtipné a trapné. Prostě sexy se už ani nevleze do kategorie "hloupé, ale zábavné", protože tady se opravdu není, čím bavit. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Myslím, že se mi to poprvé líbilo víc. Také je potřeba brát v potaz, v kterém roce to vzniklo, protože dnes by se to ztratilo v tom množství podobných komedií. Hodnotil bych jako lehký nadprůměr a od klasické 'teen' komedie se odlišuje asi jen mimořádně hezkými holkami:). Cameron je nádherná a zde se ani se svými kamarádkami nebojí něco ukázat. Sexy ženy v sexy oblečkách a k tomu pár dobrých vtípků (písnička, dědeček, spratek v kostele, motorkář) a příjemná zápletka, to vše na takových 65%. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Film se skládá z (mnohdy i docela vtipných) epizodek, které se však jako celek rozpadají a ztrácí na atraktivitě. Prostě sexy měl být televizní sitcom, ve kterém by si hrdinky podávaly chlapy dobrých dvacet epizod. Jako varianta půl hodiny trvajících holčičích "Přátel" by to bylo jistě mnohem stravitelnější, než coby utahaný celovečerní film... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt ultra vymastenost, nastesti to bylo vcelku svizny a obcas zabavny. Prvni pulka filmu je docela dost vtipna, jenze bohuzel v ty druhy to zacne bejt krapet moc romanticky. Ale ta prvni polovina mi prisla, jak kdyby to tocily Farrelliovy, takze neni nouze o naky ty vulgarnejsi forky. Jinak co se tyce herecek, Cameron je tady fakt sexy, ale stejne nechapu, proc do toho sla, Applegate ji zdarne sekunduje, Thomas Jane vypada jak trouba s odstatejma usima a Selma Blair ma desne maly kozy. Ale celkove nemuzu rict, ze bych se nebavil a par vtipu bylo slusnejch. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem,že když se ve filmu sejdou Cameron Diaz,Christina Applegate,Selma Blair a Jason Bateman,tak by to mohlo stát za to. Omyl! Jít na tento film do kina,tak si prostřelím hlavu. Po prvních dvaceti minutách, kdy se pouze ječelo,křepčilo, hysterčilo a tančilo,jsem měl chuť to vypnout. Nakonec jsem s velkým sebezapřením vydržel až do konce. Film je určen spíš pro opačné pohlaví, mě teda určitě nic nedal. Spíš mi vzal a to 88minut čistého času. Jediná vtipná scéna je ta s motorkářem,který holky pozoruje,když v autě blbnou a nakonec se vybourá. Asi jen díky tomuto musím dát jednu hvězdičku. Celkově 20% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film je převážně založen na vztahu spisovatelky Nancy Primental a její kamarádky Kate Walsh. (HappySmile)
  • Film obsahoval urážlivý vtip o kostarických ženách, ktorý sa musel kvôli uvedeniu filmu v tejto krajine zmeniť. (Arsenal83)
  • Všechny tři hlavní představitelky pomohly napsat písničku "The Penis Song", avšak scéna, kde ji zpívají, byla v USA vystřižena z konečné verze filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama