Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou příběhu je osiřelá dívenka Casey Brownová (mladá Jodie Foster), která se díky záludnému sluhovi ocitá v roli dědičky velkého jmění. Má předstírat, že je pohřešovanou dědičkou anglických šlechticů, vetřít se do jejich domu i přízně, aby tak mohla v domě hledat skrýš s pokladem. Dívka se v rodině usadí a sleduje zdejší poněkud neobvyklý způsob života. (dopita)

(více)

Recenze (7)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Na toto som bol nazhaveny z filmov ako Knedlikova Banda a No deposit, no Return od rovnakeho rezisera Normana Tokara - no a dostala sa mi do ruk plana uzvanena konzervacka bez poriadneho pribehu ...... fakt film, ktory sa stal prototypom neskorsich nudnych zivaciek, sak tam ani nic nebolo a o nic neslo : 20 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Celkovo je to jednoduchý, zábavný a rodinný film. Taký, o ktorom si myslím, že by mohol osloviť takmer každého. 5/10 ()

Atron 

všechny recenze uživatele

Ke konci už mi to připadalo jak vykradená Pyšná princezna ve mlejně, což je tedy asi blbost:-). Vidět bojovat Nivena s deštníkem v ruce byl sice zážitek, ale jednou to stačilo. ()

J.CTORN 

všechny recenze uživatele

Velice fajn rodiný filmek s dobrou myšlenkou, sympatickými postavami (např. babička a sluha), fajn scénář apod. Prostě super film pro děcka 8/10 ()

Reklama

Reklama