Reklama

Reklama

Phantasm

  • USA Phantasm (více)
Trailer

Kultovní horor Dona Coscarelliho, ze kterého čerpalo inspiraci mnoho pozdějších tvůrců. Dva bratři, žijící v okolí městského hřbitova, se snaží vypátrat původ záhadných jevů, které je obklopují. Postupně objevují bizarní podzemní svět a pouští se do boje proti vetřelcům ze světa nadpřirozených sil, kteří na sebe berou stále rafinovanější podoby... (MIDO FILM)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

Uživatel Zyi smazal svůj příspěvek.

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Nepřipomínáv vám to tak trochu (docela dost) PC hru Blood?

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Ono je to hodne o ludoch. Horory su na udelovani Oscarov /Academy Awards/ podcenovane a dlhodobo ignorovane. Maju totiz vyvolat negativne emocie, strach, zhnusenie, hrozu, zimomriavky ......  a Akademici /a nielen oni, ze jo/ povazuju horory za poklesly zaner.

Flaxik

Flaxik (hodnocení, recenze)

helloween93

Já to chápu, protože se tam střídaly skvělý části s naprosto šíleným amatérským vyvedením. Jako když nastala scéna "zápasu" se zjevně umělohmotným pavoukem, tak jsem přemýšlel velmi vážně, že to vypnu... naštěstí druhá půlka je lepší. Ale třeba Phantasm II mi přišel o kus lepší než jednička. Taky proto, že tam nehrál ten blbeček. 

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Nejednou jsem tu v komentářích četl fráze typu "Fuuj, na mě to bylo moc krvavý", "Fuuj, zbytečně moc násilí" atd.

Ale logiku v tom taky nevidím (páč tam žádná samozřejmě nejni :-).

na příspěvěk reagoval MontyBrogan

daEmoNickY

daEmoNickY (hodnocení, recenze)

SPOILER :

Ty "nerealne" sceny byli sny anebo to byly metafory ?

Zapletka je rozetnuta, kdy se kluk probudi v rukou sveho , snad, skutecneho bratra. Proc ale byl jeho bratr ten druhy kluk? Aby se poznalo ze to uz ,snad, neni sen a to predtim byl ?

Co se mu tedy potom zdalo a pokud ano, tak ty veci co videl mely byt jako sen a ne jako metafora?

Taky nekomu prisla postava te dcery kartarky trochu "unreal"? Do toho domu sla aby smyla pochybu ze spolupracuje s hrobnikem, nebot pouzivale kouzla tak jako on?

Jinak film byl fajn. Neprislo nikomu ze ten kluk byla spis holka? ;)

Diky.

Související novinky

PHANTASM pokračuje

PHANTASM pokračuje

11.03.2005

Štúdio New Line Cinema chce nadviazať na kultovú hororovú sériu PHANTASM, a zrejme hneď trilógiou! Fanušíkovia však (prekvapivo) veľmi vysmiati nie sú - s Donom Coscarellim, "duchovným otcom" celej… (více)

Reklama

Reklama