Reklama

Reklama

Šokovaná

  • Česko Okouzlení (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Píše sa rok 1880, kedy sa osirelé novozélandské dievča Victoria (Jodie Foster) vydá za staršieho bohatého obchodníka Olivera Thompsona (John Lithgow), len aby bola nútená akceptovať jeho zvláštne sexuálne túžby. Jej nechuť však čoskoro vyústi do tragédie. (Arsenal83)

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pekná Jodie v 24 rokoch investovala svoje peniažky do produkcie historického thrilleru, ale nedopadlo to dobre. Málo napätia aj drámy. Málo vzťahových konfrontácií. Pritom tvrdili, že to je natočené podľa skutočnosti. Jodie pôsobí chladne, bez emócií, možno to bolo cieľom, ale inak nenávisť k manželovi mohla byť ukázaná aj inak. Dobre, bolo to vynútené manželstvo a dobre, asi nie je príjemné niekomu strihať chlpy v nose, ale viac som tam nevidel, aby z toho bola vraždená zášť. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Může zaujmout diváka, protože je to silný příběh, ale to je asi tak všechno. Scénář je jak cedník a režie díra nebo ne, slepě za scénářem. Navíc Jodie Foster s herectvím taky nesetkala. K tomu byla i producentkou a léta každý s každým se hádal kdo vlastně mohl za ten neúspěch. 1/5 ()

Reklama

Reklama