Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální dynamická komedie z prostředí imigrantské čtvrti v Hamburku. Mladý Ibo se chystá točit kung-fu filmy, ale zatím se musí spokojit s reklamou na strýcovu restauraci. (5150)

Recenze (18)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na to, že komedie nejsou příliš silná německá disciplína se jedná o povedenej usměvák. Humor se tady doluje ze střetů kultur, soupeřících kuchyní, ale především z postavy hlavního hrdiny, který je tak trochu ňoumič obecný, ale dělá sympatický věci, jako třeba výroba dračího kočárku, procházka výkladem, zvyká si na kočárek, atd, atd. Jo, určitě se při tomohle usměješ. Viděno v rámci festivalu Německá filmová pavlač. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná komédia z "multikulti" prostredia Hamburgu. Narozdiel od vrcholne trápnej väčšinovej romantickej produkcie z Nemecka, ktorú máme možnosť sledovať na nemeckých kanáloch povečeroch, to tu srší originalitou a humorom. Bol som zvedavý ako sa autori pohrajú s multikulturálnym prostredím a čuduj sa svete dá sa natočiť aj komédia o takých závažných "problémoch" akým v súčastnej Európe vrejucí kotol národov a kultúr je. Aj keď to možno vyznieva v konečnom dôsledku ako naivné videnie a prikrášľovanie, ale veď v konečnom dôsledku tu máme pred sebou komédiu a to zábavnú i jemne romantickovýchovnú, ktorá poteší a príjemne vyplní jedno popoludnie či večer. 3,5* ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Němci umí točit komedie a tohle je jedna z těch, která si bere vážný téma a podává ho vtipně, ale ne nevkusně. Navíc tu potěší 2 akční vsuvky v podobě reklamních upoutávek, který hlavní hrdina točí a musim teda říct, že nechápu proč v podobným duchu nenatočili v Německu nějakej akční celovečerní filmovej kousek, protože jsou takřka dokonalý. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Fast food a reklama není jenom téma, je to i forma. Předvídatelnost a lacinost převažuje nad občasným humorem a slušnou kočkovitostí Nory Tschirnerový. Vlastně fast food se dá použít jako perfektní metafora pro celej film. Přiďte po půlnoci domů, trochu nachcaný, kdy se vám ještě nechce jít spát a s další flaškou vína a přitelkou na klíně to bude celkem fajn. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl dát téhle vydařené komedii jednoslovný název, použil bych asi slovo příjemná. Takhle na mě skoro po celou dobu působila. Už během prvních deseti minut jsem prostě věděl, že se mi bude líbit. Velmi sympatičtí a přirození herci, (což platí hlavně pro hlavního hrdinu) plus uvolněná, až úsměvná atmosféra, která se táhne skoro celým filmem. Není to sice komedie, u které se bůh ví, jak padáte ze židle, přesto je místy hodně vtipná. Aneb pohled na tureckou menšinu, tak trošku na odlehčenou notu. A ten trošku nepovedený konec? Ten jsem jako vůbec neviděl. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama