Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kim Seon Woo obdivuje ženu, ktorú vídava v autobuse. Keď zistí, že je to tá istá žena, ktorá mu neustále posiela do práce kaly a pracuje v kvetinárstve naproti, rozhodne sa jej vyznať zo svojich citov. Kang Ji Hee jeho city opätuje, avšak zakrátko ako rukojemníčka tragicky zomiera. Po jej smrti je najväčším prianím Seon Wooa, aby mohol vrátiť čas. O tri roky neskôr sa mu toto prianie vyplní a on dostane šancu zachrániť ju. Požiada o pomoc jej kolegyňu Yoon Soo-jin a dostane sa na stopu Ji Heeinho vraha. Postupne však zisťuje, že Ji Hee mala s vrahom viac spoločného, než si myslel. (triana)

(více)

Recenze (7)

Vavča 

všechny recenze uživatele

A světe div se, korejský snímek z let 90.tých který se mi líbí:) Nevtíravý, civilní s pohlcující atmosférou, minimalistickým herectvím, přesto však naprosto přesvědčivý. Citové rozpoložení hlavních postav doslova hmatatelné a dýchá na vás. Skvělé obsazení ze zápletky vytěžilo maximum, jestliže práce kamery působí dnes poněkud oldschoolově a hodila by se spíše na přelom let 80./90.týchm tak je to přesto velmi stylové a někdy povedené nad průměr. Perfektní spojení vizuální roviny, audiostopy. Dokonce mi vyráží dech přítomonost songu Years Go By od Stratovarius z alba Destiny (rok 98), a vhodně zvolených skladeb je zde více. Tenhle filmík je pro nostalgiky a romantiky jak dělaný, tohle už prostě dnes nikde neuvidíte. Hae-sung Song u mě znova zabodoval, viz Failan. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Krásná fantasy romance kde ani o napětí není nouze, láska může obnášet dosti zamotané cestičky jak se dostat jeden k druhému a někdy je třeba jí notně pomáhat i cestou ne zcela běžnou. Nějakou půlhodinku jsem se i trochu nudil, pak mne ale děj dokázal zcela pohltit, volba hudby též na pochvalu, pěkně obohacuje a podbarvuje mnohé scény. Hlavní hrdina se sice leckdy chová trochu jako blb - tedy nelogicky při řešení ústředního problému, tudíž nejen proto plné hodnocení udělit nemohu. Opravdu krásná dívka zde nechybí (já si jí na rozdíl od něho všiml hned :-)) a závěr byl přesně dle mých představ a přání – 85% . P.S. Song Seung-heon a lilie kala – kdo viděl seriál Summer Scent (2003) se Son Ye-jin, ví nač narážím... ()

Reklama

Rathe 

všechny recenze uživatele

Já teda nevím, jestli jsme se všichni dívali na ten stejný film, když tady vidím tak vysoké hodnocení, ale doufám, že jo. Veškerý hudební doprovod v tomhle filmu mi vadil a působil vnitřní bolesti už po 3 minutách. Herecké výkony mi připomínali první lásky ve školce a jediné, co se na tom filmu dalo vyzdvihnout byla zápletka. Všichni tu vyzdvihujete pokrok v kinematografii Jižní Korei, ale mně to přišlo všechno tak pomalé, pak najednou akce a pak zase nic. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Vážení přátelé, ano. Přesně tohle je Jižní Korea. Takovouhle romantiku umí jenom tam. První zápletka vám dojde poměrně záhy, s tou druhou už je to trošku horší, ale v půlce ji víte. A stejně koukáte dál. Před koncem vám odtajní tu poslední třetí a pak už jenom finále, za které dávám jedničku s hvězdičkou. I výtku bych měla, ale nechám si ji pro sebe, protože se mi to prostě hodně líbilo. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Kvalitní příběh, který vám začne odhalovat až v poslední půlhodině, ale ta gangsta vsuvka mi tam moc nesedí s tím koksem, ale bohužel, ono pořád nejde ždímat ty nemoce donekonečna, takže nakonec je to poměrně originální v tomto. Celkově pěkná romantika a feeling konce 90. let, ale nestačí to na víc než průměr. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama