Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Má deset minut na to, aby změnil minulost, jinak se jeho budoucnost stane historií.
Profesor Stuart Conway, nespokojený zaměstnanec mamutí výzkumné společnosti, přijde o financování svého výzkumu. Naplánuje proto bankovní loupež, při níž hodlá použít svůj nejnovější vynález - stroj času, který umožní uživateli vrátit se o deset minut zpět do minulosti. Jeho zaměstnavatel však něco tuší, a tak si najme tajného detektiva Sarah Tanner. Loupež probíhá přesně podle plánu do té doby, než Stuart narazí na partu nelítostných zlodějů, kteří se rozhodli banku vyloupit v ten samý den. Nastává chaos a přístroj se dostane do rukou zlodějů. Vše navíc komplikuje Sarah, která je profesorovi v patách. Oba se ocitají tváří v tvář nezvratnému osudu ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Najviac ma na tomto sci-fi snímku zaujala nápaditá kamera a pomerne kvalitné filmové triky. Rozhodone som však čakal niečo viacej od scénara, ktorý pracuje s mojou obľúbenou témou cestovania v čase. Tiež som tajne dúfal, že vzrastom malý, zavalitý herec Sean Astin vykukne z tieňa postavy verného hobita Sama. Nestalo sa. Bývalá anglická futbalová hviezda Vinnie Jones hádže tvrdé pózy na všetky strany, ale akosi bez efektu. Stokrát, v rôzných prevedeniach, videná klipová réžia mi taktiež dych nevyrazila. Aj ma trocha mrzí, že som tomuto titulu venoval viacej ako len "Desať minút života". ** ()

lioncel

všechny recenze uživatele

To extrémně vyškubaný tenounký obočí agentky FBI Sarah Tanner /Ivana Milicevic mě celou dobu poměrně slušně iritovalo. Vůbec ji to neslušelo, když hraje Carrie Hopewell v Banshee, tam ji to sekne mnohem víc. To k Verity Price, hrající bankovní úřednici Margaret, nemám připomínek. Slušně našláplý a docela zajímavý děj úplně zabíjí vložená komediální love story na straně gangsterů, trapná sama o sobě i přehráváním zúčastněných, hlavně tedy u té nehezké falešné bloncky .. fuj ... ()

Reklama

martincan 

všechny recenze uživatele

Pripadá mi to tak, ako keby režisér natočil presne to čo chcel. Absolútne béčkko. A myslím to v tom dobrom zmysle slova. Počnúc od koncepcie strihu, cez obsadenie hlavných postáv až po lacno vyzerajúce vizuálne efekty. A úmysel sa podaril. Máme tu zábavný a celkom svižný Sci-fi filmík. Rozhodne od tohto filmu nič veľké neočakávajte a nezaujate si to pozrite. Možno že budete prekvapený .... ()

themic 

všechny recenze uživatele

Dle mého hodně slabé, nelíbilo se mi zpracování, až moc to pokulhává!.. Kamera byla roztěkaná a nebylo moc příjemné koukání na to... Sice nápad filmu byl dobrý, ale chtělo by to více práce na tom udělat..! Obsazení nebylo nikterak úžasné, prostě chyba!! Myslel jsem, že když tam bude hrát Sean Astin, tak by to mohlo být aspoň krapet na úrovni, že nebylo..! ()

Author 

všechny recenze uživatele

Po celkem pěknym začátku sem čekal trochu víc, bohužel jak se na scéně objevili lupiči, začalo to trochu váznout. Jednání všech bylo naprosto nepochopitelný, a od útěku z banky to začalo dost nudit. Efekty ale nebyly na špatný úrovni, proto za ně, Seana Astina a hodinky Diesel (fakt povedený product placement) dvě hvězdy. Z námětu šlo určitě s trochou námahy vydolovat víc... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama