Reklama

Reklama

Charles Boulin je skrblík k pohledání, který velice se jen velice nerad loučí se svými penězi. Jeho žena by si však ráda dopřála občas trochu luxusu, a tak se Charles nakonec rozhodne, že ji překvapí a pořídí jim k výročí dům na venkově. Jenže vysněný domeček se mění spíše v noční můru a Charles bude muset své úspory řádně provětrat, aby celou akci zachránil! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (26)

moorks 

všechny recenze uživatele

Docela solidní situační komedie, možná mohlo být více komický scén, ale na televizní počin je to slušné. Jednu a hlavní vadu to však mělo- příběh je až moc podobný osudům řady lidí kolem nás a jejich osudy moc k smíchu nejsou. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Ty herci byli příšerný,pár komických situací by se tam našlo ale převládají ty trapnější.Kde ty herce Francouzi vyhrabali,hlavně ty zedníky a jejich pokusy o vtipy.Padesát minut stačilo. ()

Krastom 

všechny recenze uživatele

Je to moc dobrá francouzská komedie. Není sice vtipná jako Blbec k večeři, ale byl jsem od začátku zvědavý jak to dopadne. Jen mě trochu štvala ta nešikovnost hlavních hrdinů. ()

Reklama

Reklama