Reklama

Reklama

Kyun...! Ho Gaya Na

  • Indie क्यूँ! हो गया ना... (více)

Obsahy(1)

Diya je vzdělaná, citlivá, věří na lásku a odmítá snahy rodičů o zprostředkování její svatby. Arjun je pravý opak - věří, že jeho maminka mu vybere tu nejlepší nevěstu, protože dvě slova nejsou v jeho slovníku - láska a prohra. Tito dva se samozřejmě potkají, aniž by věděli, že jejich rodiče je plánují dát dohromady. Stanou se skvělými přáteli, ale Diya čeká od vztahu trošku víc... Dokud se ale neobjeví druhý kohout na smetišti, který má s Diyou sakramentsky vážné úmysly, Arjuna ani nenapadne, že i u něj přátelství přerostlo v lásku... Ale není už pozdě? (bolly.cz)

(více)

Zajímavosti (10)

  • Důvodem, proč se v úvodních titulcích filmu děkuje politikovi Amaru Singhovi, byla jeho pomoc Boney Kapoorovi při práci na Pukaru (2000). Měl finanční problémy a tehdy se rozhodl Amaru Singhovi věnovat poděkování v každém svém dalším filmu. (NinadeL)
  • Amitabh Bachchan není v průběhu celého filmu osloven svým filmovým jménem Raj Chauhan, vždycky je to jen strýček. (NinadeL)
  • Původně film měla produkovat UTV, ale tři týdny před začátkem natáčení si to rozmysleli. Vivek Oberoi navrhl režisérovi, aby se setkal s producentem Boney Kapoorem, který neměl takové obavy z debutujícího režiséra. (NinadeL)
  • Původně se film měl jmenovat Kyon! Ho Gaya Na Pyar..., ale režisér odstranil slov pyar (láska), protože v indických filmech je nadužívané. (NinadeL)

Reklama

Reklama