Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenechte si ujít fantastická dobrodružství ducha Caspera a čarodějky Wendy ve filmu CASPER A WENDY, který je zárukou zábavy pro celou rodinu. Krátce po prvním setkání si Casper a Wendy uvědomují, že mají hodně společného. Wendy protestuje proti zlomyslným kouzlům svých tet a Casper je zoufalý z Tlusťocha, Dlouhána a Smraďocha, kteří nemají na práci nic jiného, než strašit lidi. Casper a Wendy se proto rozhodují společně využít své síly k dobrým účelům. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Metou odpad!

všechny recenze uživatele

Pozriet si to a kupit si listok na psychiatriu ... Nebolo by to take zle keby som to nevidel asi z najhorsim ceskym dabingom ... ()

Pukancek 

všechny recenze uživatele

Potešilo ma, keď som spoznala malú Hilary :) Túto herečku mám veľmi rada a ako sa ukázalo talent mala už ako malá :) + Rozprávka Casper tiež patrila stále k jedným z obľúbených rozprávok :))) No napriek tomu som z toho tak trošku vyrástla :) V tejto dobe by som asi dala 3* , ale ak sa presuniem do mojich detských čias, bolo by to za 4* ;) Preto 4 z 5 :))) Ešte stále sa rada stratím vo svete rozprávok :)) ()

ES13 

všechny recenze uživatele

Nejdu s názory ;-) Na to kolik tam té Hilary bylo tak podle mého super výkon! Tenhle film byl částí z mého dětství, a milovala sem ho. Vždycky sem si přála mít takovouhle kouzelnou hůlku a červenej obleček. Je to vtipný, na odlehčení a na to jaký se dneska točej na Disney kraviny tak tohle je prostě jedna z neumírajících klasik! Pro mě = super film! ()

Reklama

Reklama