Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenechte si ujít fantastická dobrodružství ducha Caspera a čarodějky Wendy ve filmu CASPER A WENDY, který je zárukou zábavy pro celou rodinu. Krátce po prvním setkání si Casper a Wendy uvědomují, že mají hodně společného. Wendy protestuje proti zlomyslným kouzlům svých tet a Casper je zoufalý z Tlusťocha, Dlouhána a Smraďocha, kteří nemají na práci nic jiného, než strašit lidi. Casper a Wendy se proto rozhodují společně využít své síly k dobrým účelům. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Pukancek 

všechny recenze uživatele

Potešilo ma, keď som spoznala malú Hilary :) Túto herečku mám veľmi rada a ako sa ukázalo talent mala už ako malá :) + Rozprávka Casper tiež patrila stále k jedným z obľúbených rozprávok :))) No napriek tomu som z toho tak trošku vyrástla :) V tejto dobe by som asi dala 3* , ale ak sa presuniem do mojich detských čias, bolo by to za 4* ;) Preto 4 z 5 :))) Ešte stále sa rada stratím vo svete rozprávok :)) ()

ES13 

všechny recenze uživatele

Nejdu s názory ;-) Na to kolik tam té Hilary bylo tak podle mého super výkon! Tenhle film byl částí z mého dětství, a milovala sem ho. Vždycky sem si přála mít takovouhle kouzelnou hůlku a červenej obleček. Je to vtipný, na odlehčení a na to jaký se dneska točej na Disney kraviny tak tohle je prostě jedna z neumírajících klasik! Pro mě = super film! ()

Reklama

kerkulka 

všechny recenze uživatele

miluju tenhle film! jako malá jsem si ho pouštěla opravdu hodně často. Kouzla,zlý čaroděj, co dostane na frak, roztomilý duch a jeho 3 šáhlí strejdové - jojojo:) Podle mě je ten film milý a opravdu má něco do sebe. A když se podívám, jaké filmy se pro děti točí dnes, v mých očích ještě stoupá. Za mě to je prostě 4,4999 hvězdy:) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ono to nebolo zas také zlé, Casper nebola jedna z mojich nejak obzvlášť obľúbených postavičiek, akurát som si na ňu sem tam spomenul v čase, keď v Amerike začína Halloween. A až teraz zisťujem, že som vlastne takpovediac vyrastal s jednou so svojich obľúbených herečiek Hilary Duff, len musím priznať, že ona má smolu na filmy, lebo veľa z nich sú slabé a mierne gýčové. Táto bola dosť nevkusná, najmä spojením animácie a reality to v tomto prípade nevyšlo. ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Ako malého ma neminula žiadna Casperovka s výnimkou dielu z roku 1995 a tohto filmu. Musím skonštatovať, že tento diel je najslabší. Príbeh nebol na toľko minút zaujímavý a ku koncu mi už bolo dlho. Ale dalo sa to a musím oceniť hlavne fantasy prvky, ktorými tu neboli iba duchovia ale aj čarodejnice. 5/10 (Videné 24.10.2020, CZ dabing) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Ben Stein byl jediný herec, který se objevil ve všech třech filmech série. (maluti)

Reklama

Reklama