Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenechte si ujít fantastická dobrodružství ducha Caspera a čarodějky Wendy ve filmu CASPER A WENDY, který je zárukou zábavy pro celou rodinu. Krátce po prvním setkání si Casper a Wendy uvědomují, že mají hodně společného. Wendy protestuje proti zlomyslným kouzlům svých tet a Casper je zoufalý z Tlusťocha, Dlouhána a Smraďocha, kteří nemají na práci nic jiného, než strašit lidi. Casper a Wendy se proto rozhodují společně využít své síly k dobrým účelům. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

kerkulka 

všechny recenze uživatele

miluju tenhle film! jako malá jsem si ho pouštěla opravdu hodně často. Kouzla,zlý čaroděj, co dostane na frak, roztomilý duch a jeho 3 šáhlí strejdové - jojojo:) Podle mě je ten film milý a opravdu má něco do sebe. A když se podívám, jaké filmy se pro děti točí dnes, v mých očích ještě stoupá. Za mě to je prostě 4,4999 hvězdy:) ()

ES13 

všechny recenze uživatele

Nejdu s názory ;-) Na to kolik tam té Hilary bylo tak podle mého super výkon! Tenhle film byl částí z mého dětství, a milovala sem ho. Vždycky sem si přála mít takovouhle kouzelnou hůlku a červenej obleček. Je to vtipný, na odlehčení a na to jaký se dneska točej na Disney kraviny tak tohle je prostě jedna z neumírajících klasik! Pro mě = super film! ()

Reklama

Pukancek 

všechny recenze uživatele

Potešilo ma, keď som spoznala malú Hilary :) Túto herečku mám veľmi rada a ako sa ukázalo talent mala už ako malá :) + Rozprávka Casper tiež patrila stále k jedným z obľúbených rozprávok :))) No napriek tomu som z toho tak trošku vyrástla :) V tejto dobe by som asi dala 3* , ale ak sa presuniem do mojich detských čias, bolo by to za 4* ;) Preto 4 z 5 :))) Ešte stále sa rada stratím vo svete rozprávok :)) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ono to nebolo zas také zlé, Casper nebola jedna z mojich nejak obzvlášť obľúbených postavičiek, akurát som si na ňu sem tam spomenul v čase, keď v Amerike začína Halloween. A až teraz zisťujem, že som vlastne takpovediac vyrastal s jednou so svojich obľúbených herečiek Hilary Duff, len musím priznať, že ona má smolu na filmy, lebo veľa z nich sú slabé a mierne gýčové. Táto bola dosť nevkusná, najmä spojením animácie a reality to v tomto prípade nevyšlo. ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Ako malého ma neminula žiadna Casperovka s výnimkou dielu z roku 1995 a tohto filmu. Musím skonštatovať, že tento diel je najslabší. Príbeh nebol na toľko minút zaujímavý a ku koncu mi už bolo dlho. Ale dalo sa to a musím oceniť hlavne fantasy prvky, ktorými tu neboli iba duchovia ale aj čarodejnice. 5/10 (Videné 24.10.2020, CZ dabing) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Ben Stein byl jediný herec, který se objevil ve všech třech filmech série. (maluti)

Reklama

Reklama