Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepříliš zručný zloděj šperků (Paul Rodriguez) unese lékaře (Tom Conti) a jeho bývalou manželku (Teri Garr) a doveze je do Jižní Ameriky – právě včas, aby dceři místního kmenového náčelníka pomohli vyléčit zánět slepého střeva. Následný sled okolností dá rodinu opět dohromady. Bývalí manželé tak zjistí, že si jsou asi doopravdy souzeni a pozemské svatby či rozvody to nemohou změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"To se mě teď, když se nejspíš zabijeme, musíš ptát zrovna na tohle ??" - "Přestaň se chovat jako kráva a prostě mi řekni, co z těch věcí, který jsem ti provedl, bylo nejhorší !!" - "Co ?? Tohle je ta nejhorší věc, co jsi mi kdy udělal !!" ;) ()

TO 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěný dobrodružný příběh o dvou neustále se hádajících bývalých manželích, natočený s nadsázkou kombinovanou vzrušujícím napětím. Autem, letadlem, lodí z velkoměsta až do nitra džungle s lupiči a policií v patách. Docela zábavné a dost nápadité. ()

D28 

všechny recenze uživatele

Bláznivá,ale nenudiaca komédia so správnym obsadením.Odporúčam pozerať v časoch ťažkej depresie,emocionálnej krízy,prípadne v rámci prípravy na cestu do zahraničia či úteku z väzenia.Povinné pre tých,čo neveria na zázraky. ()

Reklama

Reklama