Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Černá komedie vyprávějící o mírném řezníkovi, který objeví tělo svého parťáka v mrazáku a mylně se domnívá, že jej zabil.

Sunny (Teri Garr) je manželkou nesnesitelného řezníka Ernieho (Bruce McGill), ale jejich manželství hrozí krach, neboť jsou si oba navzájem nevěrní. Sunny si najme soukromého detektiva Lestera Atlase (Randy Quaid), aby jí k rozvodu opatřil důkazy manželovy nevěry. Jednoho večera, kdy alkohol teče proudem, se ovšem Ernie se svým parťákem, mírným spolumajitelem Davem (John Lithgow) v řeznictví trochu poperou a Ernie nakonec skončí v mrazáku, kde v noci zemře. Nenápadný Dave pak objeví mrtvolu Ernieho a domnívá se, že jej nešťastnou náhodou uvnitř zavřel, a tak jej zabil. Nešlo však o Daveovu chybu, nýbrž o Sunnyinu úkladnou vraždu. Velká část filmu se následně točí kolem Daveovy snahy zbavit se těla, při čemž mu pomáhá i Sunny, s níž Dave navíc dříve chodil. Během anabáze s mrtvolou v sobě opět naleznou zalíbení, Sunny však má své temné tajemství. Vše ještě více zkomplikuje snad vůbec nejneschopnější soukromý detektiv pod sluncem – Lester. Ten překvapivě dokázal získat nebezpečné důkazy, a proto bude potřeba se jej zbavit. A nakonec je tu i Dave, který už ví také příliš mnoho... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek značně zestárnul. Černý humor moc nepobaví, po dramatické stránce nudné a co by thriller nezajímavé. Námět však není špatný, ale potřebuje značně oživit. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Ale jo docela to šlo. Stojí to na třech hercích a docela to stačí. Trouba, ještě větší trouba a vychytralá mrcha tři hlavní postavy tohoto filmu. Lihgow umí zahrát všechno, Randy Quaid byl taky dost slušnej herec a Terri Garrová je taky ucházející. Colombierova hudba je dobrá. Film je jako celek lehčí nadprůměr. Moce se sice nezasmějete, ale nakonec to taková hrůza není. Čas je zkrátka znát, ale koncem osmdesátých let se takovýhle filmy točily.Závěr mě docela překvapil. 65 %. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Vyloženě slabý, nezáživný film, ve kterém se nepodařilo zajímavě využít ani jednoho z motivů nevěra, nehoda, vražda, pátrání. Zcela chybí možnost vybrat některou z postav a ztotožnit se s ní- lhostejné jsou vám všechny postavy, a to už vůbec nemluvím o tom, že sotva některého z herců budete vůbec znát. Viděno v českém dabingu Studio Bär pro MGM v roce 2011, což hovoří za vše. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama