Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth měla před sebou skvělou kariéru - spolu s renomovaným neurochirurgem objevila lék, který může každému dát fotografickou paměť, jakou má ona. Pár dní před zveřejněním objevu však ztrácí vzpomínky za poslední týden. Musí poskládat jejich fragmenty, aby si zachránila nejen jméno a kariéru, ale i život... (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Erice Eleniak to sice stále sluší, ale to moc dobrý zaklad filmu netvoří. Nerád to řikam, možná jsem v poslední době unavený ale mě se podařilo u tohoto filmu dvakrát usnout. Z toho jednou ve dne. ()

kersten odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérsky film, tiež som pri ňom zaspala asi tri krát. Herecké výkony otrasné nesympatické, atmosféra nulová, žiadne napätie. Aj keď si myslím, že námet je celkom zaujímavý, ale chcelo by to špičkového režiséra, dobrých hercov, celkom iné spracovanie a mohol by z toho vzniknúť celkom dobrý film. Inak je to neskutočný prepadák a naozaj neodporúčam pozerať. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavným problémom neskorších filmov Eriky Eleniak je to, že sa v nich už nevyzlieka. To je rovnaký problém ako to, že sa Seagal vo filmoch po roku 2001 odmieta biť. Načo má potom divák kukať na tie ich veľdiela? Erika sa v tomto filme vyskytuje dosť málo aj oblečená. Prakticky tu hrá vedľajšiu úlohu. Namiesto nej sledujeme príbeh nejakej inej blondínky, ktorá je celá zmätená, pretože užíva experimentálny liek a jak ona, tak aj divák nevie vo co gou. A mňa to po pol hodine prestalo úplne zaujímať. Takže čistý odpad. 0/10. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama