Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Diskuze

peto12

peto12 (hodnocení, recenze)

skipercak: Dnes už Steven netočí moc dobré filmy, ale neni sú zase najhoršie.

peto12

peto12 (hodnocení, recenze)

skipercak: Dnes už Steven netočí moc dobré filmy, ale neni sú zase najhoršie.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Dnes sa Seagalovi kazdy smeje ale to co predviedol v Nemilosrdnej spravedlnosti po akcnej a dokonca aj hereckej stranke je uplne super!

na příspěvěk reagoval Martin741

peto12

peto12 (hodnocení, recenze)

Môj najlepší film so Stevenom a hlášky tiež: Videl niekdo Richieho? Ví někdo, proč Richie zabil Bobbyho?

Radis

Radis (hodnocení, recenze)

Rozhodně jeden z nejlepších Seagalových filmů. Na svoji dobu kultovní klasika. Seagal je tady v pohodové formě, bojové scény jsou naprosto věrohodné a je z nich vidět, že si to prostě užíval a využil zde své veškeré zkušenosti bojových umění. Což se už dnes při pohledu na obtloustlého Stevena a jeho naivní bitky v hodně béčkových filmech říct nedá. Ale tenhle film mám fakt rád, nejem kvůli dobrému scénáři, ale hlavně kvůli věrohodnosti bitek a strhujícímu tempu. Tenhle film jsem viděl snad 20x , ale klidně se na něj podívám znovu. Škoda, že už Seagal netočí podobné filmy :((

horor2

horor2 (hodnocení, recenze)

Hodně dobře povedený film se Seagalem,který je dnes už kultem.

Reklama

Reklama