Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Tyler 

všechny recenze uživatele

Jít pod 4 hvězdičky by byl zočin..."Nemilosrdná spravedlnost" je klenotem v Seagalově filmografii - jeho asi nejbrutálnější, nejtemnější a dost možná nejpřímočařejší film. Ale přitom se nezapomíná na povedené vykreslení Brooklynu sužovaného všudypřítomným zločinem, které zajímavě podkresluje hlavní dějovou linku - a nutno uznat, že Steven tentokrát dostal velmi působivého protihráče. William Forsythe je totiž jedním slovem absolutní magor (vlastně dvěma). Nebudu to prodlužovat a sáhnu k lacinému zvolání - "Nemilosrdná spravedlnost" má koule!!! ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Drsný film s drsným prostředím. William zvládl svou ůlohu dokonale a závěr, kdy se Steven pere se sjetým protivníkem je určitě nejbrutálnější co sem kdy viděl, ale někdy to nešlo a musel sem se smat, třeba jak William vytáhne na Seagala panvičku a chce ho přetahnout, ale Seagal mu panvičku vyrve z ruky a přetáhne Williama. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal ještě v době kdy nemusel nosit kimono a kdy ještě nemá opuchlej ksicht a může pořádně otevřít očí. V těhle filmech na začátku 90. let je dobrej a dá se na to koukat a dokonce se u toho i pobavit. Steven je sice dobrej, ale filmu taky dost pomáhá kvalitní záporák v podobě nafetovanýho Williama Forsythea a drsnější děj, závěrečná bitka mezi Seagalem a Forsythem je prostě skvělá. Nemilosrdná spravedlnost patří do top 5ti filmů u Seagla, to sice moc neznamená, ale na jeho poměry je tohle prostě skvost. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších filmů Steven Seagala, to každopádně. Ale mám v jeho kariéře několik ještě lepších favoritů. Tohle je takový lepší průměr. Navíc se mi na tom nejvíc líbil magor Richie Madano (William Forsythe). Ale ani naše ústřední hvězda nezůstávala vůbec pozadu. Násilí tu bylo v hojné míře a to je přesně to, co mám u jeho filmů tolik rád. Navíc počet mrtvých byl rovněž velmi uspokojující. Jen velká škoda, že tu bylo i několik nudnějších pasáží, které přibrzdily jinak slušně našlápnutou brutalitku…60% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přesilovka proti muži v černém se stoickým výrazem končí efektním zneškodněním posledního záporáka, který sebou bolestivě praští o podlahu. Seagal (i producenti jeho filmů) pochopili, že není třeba experimentovat tam, kde stačí „pouze“ pokračovat v nastoupené cestě. A to je samozřejmě dobře – precizní akce, solidní záporák a nečekaně slušná atmosféra temného New Yorku. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Je to prvý film Stevena Seagala, kde si sám Steven nerobí choreografie súbojov. Vo všetkých troch predošlých filmoch (Nico, Hard to Kill, Marked for Death) bol choreografom on. (Seag)
  • Slovo „fuck“ je ve filmu vysloveno 114 krát. (POMO)

Reklama

Reklama