Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka podmorskej americkej výskumnej stanice nájde vo vraku ruskej lode Leviathan fľašku s alkoholom, jeden z jej členov sa z nej napije a začne sa geneticky meniť v slizkú príšeru. Popcornový, nízkorozpočtový klon Priepasti, Votrelca a Veci. (POMO)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Kupodivu, velmi povedený.. Je to takový alternativní scénář Věci (ne vetřelce "nevim kde jste tam kdo viděli vajíčka, faceburgera a Xenomorfy... O_o) kdyby se odehrávala po vodou. Velmy povedená uměcká stránka pojetí podmořské základny a luxusní zbraně... upřímně, tak kurevsky nabušený "hořák) jsem nikdy neviděl. :D Motorové pily atd.... prostě tohle do podobných filmů patří. :) Na druhou stranu mě docela zklamala vizuální stránka monstra... včetně jeho chápání. Ať už jde o otočné vlastnosti... či jeho pohybové vlastnosti. O_o Což potom ta JAWS groteska na konci i ze stejnou hláškou? No tak to fakt né. -_- Takže dávám hvězdu aspoň za ten nápad a vizuál, né monstra jinak to bylo takový... divný. Ale příběhově vcelku povedený. Jen jsem nepochopil, proč by to někdo převážel v ponorce kde na tom dělal pokusy...  V NORCE? O_o Takže tři hvězdy dám. :)

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

PavuK_cz

V pohode, az na to, ze to nebyla ponorka, ale lod, ktera byla potopena ponorkou. Jink, hodne me to pripominalo Vec, vic nez vetrelce.

PavuK_cz

PavuK_cz (hodnocení, recenze)

pravidlo č.1) Nikdy nepijte chlast nalezený v ruské ponorce.

pravidlo č.2) Nikdy nepijte chlast nalezený v ruské potopené ponorce.

na příspěvěk reagoval kl1styr

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

no mne pripadal film ako áčkový, celkom dobré efekty na tú dobu, kopa známych hercov, ktorá to zahrala skvele, dej zaujímavý od začiatku a postupne gradoval. Až na ten záver, ktorý bol taký béčkový. P.S: myslel som si, že ten černoch zomrie tiež, no ale ked sa vynorili, tak som si myslel že je to už pasé, ale čuduj sa svete v hodiné 12-tej ho tá beštia dostala predsa.

Reklama

Reklama