Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozoruhodná poloanimovaná a velmi černá komedie.  Stu Miley to s obživou jako kreslíř na volné noze nikdy neměl lehké, teď se na něj ale konečně usmálo štěstí. A může za to především jeho bývalá terapeutka a nyní velká láska Julie. Tak dlouho ho podporovala, až se Stu vrhnul na tvorbu Opoparchanta nejprovokativnějšího komiksu všech dob. Dopravní nehoda však přesune Stua do Země snů fantaskní říše všech nočních můr. Stua si zde velice váží, jeho noční běsy jsou prý jedny z nejoblíbenějších. Stu se ale pochopitelně v tomto k zešílení vedoucím prostoru nechce zdržet ani o minutu déle, než je nutné. Průšvih je, že cesta ven vede pouze přes propustku, kterou by musel ukrást samotné Smrti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

Filipus Muff 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu nejvíce nedoceňovanej film na csfd co sem zatim potkal. Námět na film je celkem originál a nejednou sem se v průběhu filmu zasmál. // 73% ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Podle mě to zase tak špatné nebylo. Docela jsem se i smál, i když trhák to nebyl. Ale hlášky typu: "Pane, počkejte, nechceme Vám ublížit, chceme jenom všechny Vaše orgány" byly super. ()

ssarka odpad!

všechny recenze uživatele

nemůžu hodnotit,nedodíváno...ale ta skoro hodina,co jsem to trpěla,tak nuda a kdybych u toho nedělala domácí práci,tak ztráta času :) ()

BabyB 

všechny recenze uživatele

Ja som sa pri tomto filme dobre zabavila a rada si ho pozriem kedykoľvek znovu. Námet je zaujímavý, obsadenie príjemné. Vizuálne mi to pripomína tvorbu Tima Burtona. Z môjho pohľadu je táto originálna čierna komédia hodnotená šokujúco nízko. ()

cmman 

všechny recenze uživatele

Hledím jak blázen, tohle v nejhorších 200? Podle mě to bylo hodně zábavné a i když místy blbé, tak se na to rozhodně dalo dívat. Věřím, že režírovat to Tim Burton, tak je to v TOP 200 a bylo by to ještě lepší. ()

Crazy Witch 

všechny recenze uživatele

Tak hrozně špatné umístění nechápu. Podle mě nápad byl naprosto úžasný, ale bohužel podání bylo hrozné. Svět nočních můr na mě působil místy až depresivně ( i když to možná zní docela směšně). Opičák mě někdy šíleně štval. Ale i přesto se člověk občas zasmál. Možná nebýt Frasera bylo by to ještě horší. Ale i tak 2 hvězdičky. ()

RoxiEngel 

všechny recenze uživatele

Co ty lidi nevymyslí... :D Koukat se na to dalo, protože mě zajímalo, jaká stupidita se tam bude objevovat dál.... nebyla to nuda. Ale jinak doopravdy nezáživné, trapné. ()

Reklama

Reklama