Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletý Eddie Ogden je se svými bleskovými reflexy hvězdou školního baseballového týmu. Jeho otec, který družstvo koučuje, vkládá do svého syna velké naděje, jenže neví, že Eddie má ještě jednu zálibu. Vaření. A protože se chce zúčastnit kulinární soutěže, ocitá se mezi dvěma mlýnskými kameny. Která z jeho vášní vyhraje? Jako host byl k natáčení přizván Bobby Flay, známý kulinární odborník, který si zahrál roli soutěžního porotce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

MM11 

všechny recenze uživatele

A podívejme se, co to tu máme. Další z dlouhé plejády zbytečných (údajně vtipných) filmů na téma - splňte si svůj sen. U obdobných projektů obvykle bije do očí předvídatelnost děje - marná sláva - Recept za milion dolarů Vám předvede dosud utajený šestý smysl. Toporný a nudný děj si můžete krátit odříkáváním dialogů hlavních postav, ty jsou totiž neskutečně průhledné. Scénáristu bych za trest donutil dívat se na tuhle hrůzu. ()

Fanucci odpad!

všechny recenze uživatele

Klasický příklad prvoplánovné americké blbosti o cestě za svým snem, kterými nás HBO zásobuje skutečně vydatně. 100% odpad ()

Redbee 

všechny recenze uživatele

Extatický pohled na v ruce prvně držené syrové kuřecí stehno, zpomalený záběr na vystříknuté mléko, věta: "řekni mi jedno: vážně tě baví vařit?" a SPOILER :-) : "Musím se ti přiznat, nejsem roztleskávačka, ale pálkařka!" Jedna hězda je prostě z milosti. ()

Reklama

Reklama