Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaná pohádka o tom, jak sob Rudolf se svými kamarády zachránil Vánoce. Jedné poklidné noci se na dalekém severu v Santově kouzelné vesničce narodil sobí chlapeček Rudolf. Rodiče ho měli velmi rádi a on mohl vesele poznávat okolní svět. Ostatní sobi a skřítci se mu ale smáli. Rudolfův měl svítící červený nos a velmi se za něj styděl. Jediný, kdo se nesmál a vždy se Rudolfa zastal, byla jeho kamarádka a velká láska Zoey. Když ale Rudolfa nespravedlivě diskvalifikovali ve velkém sobím závodu, jehož vítěz může pomáhat Santa Clausovi rozvážet dárky, utekl nešťastný Rudolf do hor. Jediné,co si sebou vzal, byl plyšový medvídek, fotografie rodičů a přívěšek, darovaný od Zoey. Mezitím ale zlá ledová víla Stornella, uvězněná ve svém zámku, rozpoutala velikánskou bouři. Jediný, kdo může zachránit Vánoce, je Rudolf a jeho svítící nos... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Al Kasha: 1. Rudolph the Red-Nosed Reindeer ,2. Show Me the Light ,3. What About His Nose? ,4. Christmas Town ,5. Santa's Family ,6. Show Me the Light ,7. It Could Always Be Worse ,8. A Wonderful Christmas Time ,9. I Hate Santa Claus ,10. We Can Make It ,11. Rudolph the Red-Nosed Reindeer , ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tak takhle nějak si představuji atmosférický kreslený vánoční příběh, Zemeckis se může jít bodnout :-). Na zprvu bojácného, později neohroženého Rudolfa se prostě nezapomíná! ()

Nettrass

všechny recenze uživatele

Už v tom ztrácím přehled podobně, jako malé děti. Ježíšek, Sob, Santa Klaus, Václav Klaus, Mikuláš...Jak ten zmatek skončí? Nakonec narozený Ježíšek potáhne sáně, kde bude sob s Mikulášem a oba Santové jim k tomu utáhnou opasky. Já každopádně fandím Ježíškovi s Mikulášem. Ostatní může jít do...A jestli ten zmatek půjde takhle dál, tak nám budou dárky nadělovat Drábek s Kalouskem a za okny bude Nečas. ()

Blofeld 

všechny recenze uživatele

Animovaný muzikál s poselstvím o síle outsiderů. A není to vůbec tak špatné, jak to zní. Hudební výstup zlé čarodějky je vážně výborný. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Když jsem byla malá, milovala jsem to. Takže za má mladá léta dávám 5* i když vím, že to na ně není. Ten soundtrack je úža :)) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

EDICE VÁNOČNÍCH FILMŮ, FILM 4/7. Rudolfa už mám v plánu tak dva roky, vždycky jsem si to šetřil na Vánoce, kvůli nepřímému doporučení jednoho mého oblíbeného uživatele, který tenhle film naprosto miluje a jednu dobu ho měl dokonce v oblíbených, nicméně jsem na to vždycky jaksi pozapomněl a čas na to přišel až teď. Aspoň to ale docela stálo za to - je to taková příjemná jednohubka. Nic převratného, v mnoha věcech spíš standartní (ať už vedením příběhu nebo echt jednoduchými charaktery postav), ale dobře se na to dívá, i když mě to už ve finále začínalo krapet nudit. Pro děcka je to naprosto ideální, s takovým tím nejklasičtějším poselství o tom, že být jiný automaticky neznamená být špatný - ale i když tohle poselství má kdejaký animák, tady s tím tak problém nemám. Dokonce mi nevadila ani ta romantická linka a ten přehršel písniček (kterých fakt bylo zbytečně moc) jsem nějak překousnul, což už je docela úspěch. 3* ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Po deviatich rokoch to nevidím až tak čierne. Stále však ide o lacno pôsobiaci animák s vianočnou témou, infantilným humorom a naviac, strašne uspievaný. Neprejde 5 minút, aby niekto nezačal spievať a príbeh sa tak posúva dopredu iba pomaly. Sobí príbeh o Santovi má síce nejaké to detské kúzlo, ale je aj dosť klišovitý. Občas sa snaží o humor, ale ten je väčšinou infantilný, než zmysluplný. Kde sa toto hrabe napríklad na disneovky. ()

Beatle 

všechny recenze uživatele

Krásná pohádka o nejužitečnějším sobíkovi v Santově spřežení. O šikaně za červený nos, o hrdinství, přátelství a o Vánocích :) Myslim, že je to hezká podívaná a písničky moc hezky otextované :) ()

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Pouštím si to každé Vánoce, i když je to nejspíš směřováno pro mladší diváky, než jsem já. Milý příběh, nám všem známá legenda o sobovi se zářivým čumákem, který vede sobí spřežení se Santa Clausem., pěkná veselá hudba, příběh o trošku horší, zimní královna, která se polepší, no, docela vtipné :-) Takže Dasher; Dancer; Prancer; Vixen; Comet; Cupid; Donner; Blitzen a Rudolph, opět tyto Vánoce roznesou dárky dětem :-) ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Mal červený nos, a preto sa mu všetci smiali. No nakoniec to bol práve on, kto zachránil Vianoce. Detským spôsobom podaný veľký problém šikany so šťastným koncom. Samotárskym deťom to môže dodať sebavedomie. Texty veselé, hudba hravá, no spev nebol dobrý (ako inak, Slováci nehľadajú dablérov, čo aj vedia krásne spievať). Originál nepočutý, so slovenským dabingom 65% ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná vánoční pohádka. Ikdyž si hlavní hrdina s červeným nosem musel taky projít nepříjemnými situacemi což určitě nebyla jednoduchá věc, ale alespoň z toho vzniklo napínavé celovečerní dobrodružství. A nakonec sklidil slávu a velký obdiv. A nejvíc mě pobavila ta scéna na konci. Že: já si přeji abys byla hodná. A odpověď: Co je tohle za přání? :D ()

Joe16210 

všechny recenze uživatele

Krásný muzikál pro děti, který českému publiku představuje americkou (anglickou) "pohádku" o sobu Rudolfovi, který zachrání Vánoce, když Santovi svítí červeným nosem v čele jeho saní, když se udělá hustá mlha... Vskutku originální... ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Klasický dětský animáček. Ale i když příběh byl trochu jednodušší, tak tempo se mi zdálo pomalé. Místy mě to nudilo a to nemám problém s udržením pozornosti jako malí caparti, kteří chvíli neposedí. Palec dolů dávám i za některé písně, na těch se mělo víc zapracovat a hned by to pozvedlo film na vyšší level. Co mě ale nejvíc iritovalo, byly české texty. Nehorázně to až tahalo uši, textař by měl dostat za uši za takový paskvil. ()

Reklama

Reklama