Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bobby Bishop je úspěšným a uznávaným poradcem prezidenta USA. Svět mu leží u nohou, je mladý, inteligentní, má spoustu přátel a před sebou slibnou kariéru. Užívá si života, ale pouze do doby, než ho kontaktuje bývalý profesor s důležitou informací, že se mezi špičkami v Bílém domě chystá spiknutí proti hlavě státu. Než mu stihne sdělit podrobnosti, je profesor zastřelen. Bobby se tak stává vyhnancem kličkujícím mezi nástrahami profesionálního zabijáka. Je najednou postaven před realitu, že mezi kolegy, kterým ještě včera důvěřoval, musí hledat zrádce. Požádá o pomoc svou bývalou přítelkyni Amandu, nyní reportérku washingtonských novin. Dvojice čelí pronásledovatelům, které vede šéf prezidentova štábu Jake Conrad. Podaří se jim čelit zdánlivě bezvýchodným situacím a vypátrat zákeřného nepřítele? (TV Nova)

(více)

Recenze (30)

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Naučil jasem se v tomto snímku mnoho užitečných věcí.třeba dveře.S tím si amíci hlavu nelámou.Jdou lehce otevřít kreditkou, montpákou,nebo pilníkem na nehty!!! Zabijáci jsou oslové, tento elitní zabiják byl jako David Lafata.Zblízka zasáhl neomylně, na 5 metrů už ale netrefí ani vrata od stodoly. A totálně mne zklamalo to, že jsem celý film čekal, kdy se objeví Alan Harper s Jakem a bude legrace-a ono nic. A "krásná" Linda, která má asi 40 kilo a obličej jako zmuchlaný, starý papír...... Naprosto zbytečný snímek. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha shitů. Ohraná story, herci na hovno, předvídatelné všechno, očekávaný happy end, žádná lekačka, nevím co dodat. Ani se na to nedívejte. Stejně když vám řeknu, že Donald Sutherland je nakonec proti němu, tak to nikoho nepřekvapí. Už jenom podle známejch herců (nebo aspoň podle vidění) bylo jasné, kdo bude na jaké straně - proč by tam jinak asi hráli, že? pozn. pro ybuko: s tou Třesničkou idiocie - moc krasně vyjádřeno. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Opět americkej flák provoňenej kvalitou devadesátek, kdy slovo hrdinové něco znamenalo a pc digitální úprava byla nijaká, nebo minimální. K tomu napínavou story, parádní obsazení a co víc si přát?! Sutherland skvěle zákeřnej, Lang kamennej a zlej, Hamiltonová BYLA ještě paní herečka a Sheen? Škoda ho dnes, protože před přelomem století měl hereckýho potenciálu na rozdávání! Zde Temný spiknutí celkem nedoceněný. Za mě 65% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Málo napínavý a veľmi zamotaný film z vysokej americkej politiky. Veľmi mi síce nesedelo, že sa dvom hlavným hrdinov vždy podarilo nejako utiecť zo zlej situácie, ale dalo sa to prežiť. Horšia však bola všadeprítomná nuda. No a ten koniec - s tým malým modelom vrtuľníku, tak to ma dostalo. Bolo to strašne komické a nereálne. Do skupiny priemerných filmov ho u mňa zaradili aspoň herci - prítomnosť "Sary Connorovej", Donalda Sutherlanda a samozrejme Charileho Sheena. ()

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Bože to je tak hloupé.... :D Přitom ta myšlenka na které to stojí ( ten program pro kontrolu ) neni ze scénaristického hlediska vůbec špatná. Problém však je že nadprůměrní herci jsou zde průměrní a průměrní herci hrají podprůměrně. Mnoho blbostí a nejasností ve scénáři tvoří nesouvislý a nereálný děj. A teď ten největší mínus - akční scény absolutně vytržené z kontextu. Ty byly jak kdyby je dělali Tom a Jerry. Tam si tvůrci zavařili nejvíc. Tam kde by to mělo být na nejvyšší vážnosti se člověk potrhá smíchy. A Sheen, ten ať raději zůstane u komedialního žánru. Jediný opravdu kvalitní snímek co natočil, co si teď vybavím je Wall Street! 2,5* za 47% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama