Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bobby Bishop je úspěšným a uznávaným poradcem prezidenta USA. Svět mu leží u nohou, je mladý, inteligentní, má spoustu přátel a před sebou slibnou kariéru. Užívá si života, ale pouze do doby, než ho kontaktuje bývalý profesor s důležitou informací, že se mezi špičkami v Bílém domě chystá spiknutí proti hlavě státu. Než mu stihne sdělit podrobnosti, je profesor zastřelen. Bobby se tak stává vyhnancem kličkujícím mezi nástrahami profesionálního zabijáka. Je najednou postaven před realitu, že mezi kolegy, kterým ještě včera důvěřoval, musí hledat zrádce. Požádá o pomoc svou bývalou přítelkyni Amandu, nyní reportérku washingtonských novin. Dvojice čelí pronásledovatelům, které vede šéf prezidentova štábu Jake Conrad. Podaří se jim čelit zdánlivě bezvýchodným situacím a vypátrat zákeřného nepřítele? (TV Nova)

(více)

Recenze (30)

ripo 

všechny recenze uživatele

Že vraj veľkolepá produkcia ....!!! Tak ti poviem, že som naozaj čakal, kedy už na obtazovku vyskočí Seagal a Van Damme. Jedným slovom akčná časť filmu, hlavne ten začiatok, bol z kategórie podpriemerných ..... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Málo napínavý a veľmi zamotaný film z vysokej americkej politiky. Veľmi mi síce nesedelo, že sa dvom hlavným hrdinov vždy podarilo nejako utiecť zo zlej situácie, ale dalo sa to prežiť. Horšia však bola všadeprítomná nuda. No a ten koniec - s tým malým modelom vrtuľníku, tak to ma dostalo. Bolo to strašne komické a nereálne. Do skupiny priemerných filmov ho u mňa zaradili aspoň herci - prítomnosť "Sary Connorovej", Donalda Sutherlanda a samozrejme Charileho Sheena. ()

5150 

všechny recenze uživatele

50%.. Další z řady konspiračních thrillerů, který už dávno upadnul v zapomění. Za zmínku stojí snad jen hudba (Bruce Broughton) a herecké obsazení - mj. Stephen Lang v roli záporáka (ve stejném roce se postavil také Seagalovi v eko thrilleru TAJNÝ AGENT JACK T.). ()

whitas 

všechny recenze uživatele

Charlieho Sheena mám fakt rád, ale v tomto filmu jsem se víc než o jeho život bál o jeho kariéru. Já ho prostě vidím raději v komických rolích(ne že by tahle byla vážná). Kdyby tento film byl komedie, asi bych hvězdičku přidal. Bohužel je to jen nedomyšlená slátanina nereálných situací, které jsou předvidatelné jak loňský kalendář. Dívat se na želvu v terárku by mě aspoň uspalo, ale tohle mě bohužel nechalo vytrpět si to až do konce. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Jasně, mraky připomínek k tomuhle filmu jsou naprosto opodstatněný, ale já pro něj mám slabost a baví mě i po letech. A je vlastně jedno, že to není nijak zvlášť chytrý a celý to spiknutí a jeho odhalení působí dost naivně. Má to ale slušný tempo, solidní obsazení a skvělýho zabiják Stephena Langa, kterej zásadně nemrká a působí spíš jako robot nebo nějakej dravec, než jako člověk. A konec, i když dost překombinovanej, nepůsobí v době dronů až tak absurdně, jako před 20 lety. 7/10 ()

fallangell 

všechny recenze uživatele

Uz jsem byl rozhodnut dat 2 hvezdy, ale kdyz sem si vzpomnel na scenu s najemnym vrahem na strese jedouciho auta s nozem jsem to musel prehodnotit :) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser George P. Cosmatos /Rambo 2, Cobra/ natocil svoj posledny film a regulerne je podla mna najslabsi. Tematicky sa film venuje vysokej americkej politike a tematicky ledva drzi pohromade. Rezia je hrozna, herecke vykony su mizerne a slabe, nic nepredviedol ani Donald Sutherland /JFK, Orel Pristal, Dirty Dozen/, ani Linda Hamilton /Terminator 1 a 2/. Akcne casti su fajn, ale pribeh je hrozne zamotany a divaka skor unudi nez potesi. Film, ktory mal dostat Carlosa Esteveza naspat na hollywoodske vyslnie proste nevysiel. 10 % ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Opět americkej flák provoňenej kvalitou devadesátek, kdy slovo hrdinové něco znamenalo a pc digitální úprava byla nijaká, nebo minimální. K tomu napínavou story, parádní obsazení a co víc si přát?! Sutherland skvěle zákeřnej, Lang kamennej a zlej, Hamiltonová BYLA ještě paní herečka a Sheen? Škoda ho dnes, protože před přelomem století měl hereckýho potenciálu na rozdávání! Zde Temný spiknutí celkem nedoceněný. Za mě 65% ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha shitů. Ohraná story, herci na hovno, předvídatelné všechno, očekávaný happy end, žádná lekačka, nevím co dodat. Ani se na to nedívejte. Stejně když vám řeknu, že Donald Sutherland je nakonec proti němu, tak to nikoho nepřekvapí. Už jenom podle známejch herců (nebo aspoň podle vidění) bylo jasné, kdo bude na jaké straně - proč by tam jinak asi hráli, že? pozn. pro ybuko: s tou Třesničkou idiocie - moc krasně vyjádřeno. ()

Chris Masters 

všechny recenze uživatele

Tento snímek bych doporučoval pouze faouškům Charlieho Sheena a Lindy Hamilton. Bez nich bych tomuto filmu určitě 4 hvězdy nedal, jde o normální průměrný snímek, akorát Charlie mu dodává lesk a Linda krásu. A Donald Sutherland jako záporák taky ušel. Zkrátka a dobře 4* vypovýdají za vše. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Tohle bohužel v čase neobstojí už ani jako retro zábava, zajímavé jen jako dokument doby, co se v 90. letech mohlo dostat do kin v áčkové produkci a s relativně áčkovými herci - nechtěně směšný svojí úplnou absencí humoru a nadhledu, evidentně ale s aspirací na to být málem druhým Uprchlikem. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Koncem 90.let byli producenti zřejmě přesvědčeni, že slovo "Temné" nebo "Spiknutí" v samotném názvu filmu, znamená automaticky jeho úspěch. Toto (ačkoli se sychrovali hned dvojitě) je ukázkový případ, že ona teorie zas tak dobře nefungovala... Navíc obsazení Ch. Sheena do tohoto typu role, nebyla (podle mě) zrovna šťastná volba! ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Mě se to teda zdálo docela v poho, na to jaký to má špatný recenze a na to, jakej to podle tržeb byl propadák. Teda až na ten závěr, ten byl i vzhledem k tomu, že se záporáci projevovali jako velcí profíci vyloženě trapnej. ()

Reklama

Reklama