Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda Hamiltonová (Terminátor) hraje svobodnou matku Rosemary, která je diagnostikována HIV pozitvní. Musí být však silná, neboť je matkou osmiletého syna T.J.. Rosemary bere svůj úděl s odhodláním a i v těžkých chvílích se snaží zachovat si humor. Brzy si však uvědomuje, že musí najít pro T.J. novou rodinu. Když neuspějí adopční agentury, začíná hledat sama. T.J. se nemůže smířit s tím, že matku ztrácí. Nakonec však pochopí, že skutečnost nezmění a snaží se udělat vše proto, aby poslední společně prožité dny s mámou byly ty nejhezčí. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (4)

John80 

všechny recenze uživatele

Silná dráma o chorej žene žijúcej bez manžela,ktorá má syna a snaží sa užiť si s ním do poslednej chvíle jej života 3* ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Linda Hamiltonová ako keby bola znechutená svojimi najväčšími projektmi (T2, Rozpútané peklo) a pokoj duše hľadá v televíznych podmienkach. Pred Bodom posledného kontaktu , kde hľadala v prírode stratené dieťa (a samú seba), si zahrala ďalšiu psychologicky ťaživú rolu - slobodnú matku umierajúcu na AIDS. Snímka Modlitba za matku jej vyniesla nomináciu na Zlatý glóbus a cenu Cable Ace Award ´95. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama