Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celý život si stěžoval, a teď dostal šanci vrátit se zpět v čase a vše napravit. Spousta peněz a exotická kráska po boku ale nemusí znamenat štěstí... Larry Burrows si je naprosto jistý jednou věcí. Věří, že jeho obyčejný život mohl být jiný, kdyby to tehdy před dvaceti lety při baseballovém utkání dopadlo všechno jinak. Je přesvědčen, že kdyby vyhrál, vyhrál by tím i celý život. Larryho zdánlivě nezajímavý osud je změněn ve chvíli, kdy potká záhadného cizince, který má možnost vrátit minulost. A tak se Larry během minuty ocitá opět na baseballovém hřišti. Tentokrát jeho družstvo ale vyhrává a jeho život se nyní ubírá úplně jiným směrem. (HBO Europe)

(více)

Recenze (25)

golfista 

všechny recenze uživatele

Když jednou příjde Larry do baru zatelefonovat o pomoc, splní se mu to, o čem jste ceý život snil. Výhybka osudu, která v mládí rozhodla o jeho životní cestě byla najednou přehozena na druhou kolej. Tak může poznávat, o co všechno přišel a o co všechno přichází. Lehce nadprůměrná komedie s příjemným "osudem" Michaelem Cainem a tradične "vyplašeným" Jamesem Belushim. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Aj vam sa uz niekedy stalo, ze ste si odrazu uvedomili, ze vas zivot nabera divne obratky a ze ste to v skutocnosti chceli uplne inak? Velmi podarena komedia s pointou ''Co keby...''. James Belushi je inteligent so srdcom na spravnom mieste, celkom ma vsak zaskocila pritomnost ,,zbesilej'' Lindy Hamilton, ktoru som si v dievcenskej ulohe s maslou vo vlasoch ani nedokazala predstavit. Uvodne manzelske hadky - ach, kazde manzelstvo musi skoncit ako jedna obrovska rutina? - ci Jamesove ustavicne ironicke monology. Rozhodne stoji za pozretie. 70% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Vzdy ma bavili filmy, ktore sa tykaju cestovania casom, alebo nejake zmeny osudu, ako napriklad v tomto filme. Teda co by sa stalo, keby... Podobne filmy OTEC RODINY (2000) s Nicolasom Cageom alebo SRDCOVA SEDMA (1998) s Gwyneth Paltrow. Z mojho pohladu je to prijemna komedia, ktoru si dokazem pozriet aj viackrat. James Belushi dokaze byt dobry komik spolu aj s Jonom Lovitzom, ktori sa castejsie ukazovali v 80-tych rokoch. Pritomnost Lindy Hamilton, ktoru mam skor v hlave ako Sarah Connor z T2 ma potesila rovnako ako aj pritomnost Rene Russo... 04.06.2009 ___ James Belushi - (Larry Joseph Burrows) +++ Linda Hamilton - (Ellen Jane Burrows / Robertson) +++ Michael Caine - (Mike / Pán Osud) +++ Rene Russo - (Cindy Jo Bumpers / Burrows ) +++ Jon Lovitz - (Clip Metzler) +++ Hart Bochner - (Niles Pender) +++ Bill McCutcheon - (Leon Hansen) +++ Courteney Cox - (Jewel Jagger) +++ Hudba: David Newman +++ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ako prvé musím napísať, že táto snímka má veľmi dobrý a originálny nápad. Nespokojný muž, ktorý si o sebe myslí, že je smoliar. Má pocit, že premeškal šancu, keď prehral dôležitý zápas. Dostane ale druhú možnosť - vrátiť čas do študijných rokov a zápas premeniť. Od tej doby sa jeho život začne vyvíjať inak. Má peniaze, dobré miesto a vysnívanú ženu. Naozaj tento jeho nový život povedie ku šťastiu? Slušná komédia na podklade kvalitného scenára. Výborní a známi herci Jim Belushi, Michael Caine, Rene Russo, Courteney Cox a hlavne sexi a zmyselná Linda Hamilton v najlepších rokoch. Snímka uspela určite aj v žánri komédie. Je to v podstate snímka môjho detstva a videl som ju v 90.tych rokoch nespočetne veľa krát, pretože narozdiel od dnešnej doby ju dávali často v televízií. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Taký skvelý nápad a tak strašne spracovaný. Taký potenciál - nielen námet, ale aj úžasný herci. Začnime sakramenstky nevyužitým komediálnym géniom Jamesom Belushim, alebo taký Jon Lovitz (jediný komediálny prvok filmu) tu má neskutočne malý priestor. Pridajme si Michaela Caina, ktorú tu tiež takmer nie je a Rene Russo prakticky nič nehrá. Rovnako aj Linda Hamilton. Režisér im nedáva žiaden pristor a tlačí z nich iba priemerné viac "dramatické" ako komediálne výkony. Film prakticky neobsahuje gagy a nebyť Lovitza, tak by som sa ani nesmial. Asi prvý krát v živote som si zaželal v duchu remake - najlepšie s rovnakým obsadením. Mohla to byť tak dobrá (=vtipná) komédia ... a je z toho len príjemne pozerateľný film ... už len kvôli premarnenému skvelému námetu dávam 40%, i keď možno (ak by som pripustil, že je to "rodinný film", alebo čo ... čo teda nie je, resp. nemal byť) by to bolo aj za 60 ... ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Toto je příběh Larryho Burrowse, který si téměř celý život stěžuje na nepřízeň osudu. Přesněji od momentu, kdy na střední škole v rozhodující beseballové hře netrefil míček a jeho tým prohrál. Když se mu ale splní přání a jeho osudový okamžik se změní, Larry zjistí, že jeho zcela nový život, po kterém tak toužil, není zcela bez chyb. Dle mého názoru to není zas až tak špatný film. Jen jalový, plochý a bez špetky osobního kouzla. Tenhle scénář už tu byl mockrát a snad, kdybych si tento film pamatoval z dob, kdy mi bylo 15, zaujal by mne víc. Bohužel jsem si ho teď po letech připomněl a musím uznat, že nemá žádné zvláštní kouzlo a při jeho sledování jsem často cítil rozpaky. Zápletka je vykonstruována hloupě a ani herci mi k sobě moc nesedli. Ne vše, jen dost podstatná část je tu zcela špatně. Snad si už zapamatuji, že se na to nemusím víckrát dívat. 40% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Člověk si neuvědomí co má, dokud o to nepříjde a někdy by si měl dát pozor na to, co si přeje, aby se mu to nesplnilo. Což jsou dvě životní moudra o jejichž platnosti se přesvědčí Larry, nespokojený se svým životem. Pohodovka postavená na nijak zvláště objevném tématu "co by bylo kdyby", která balancauje na hranici lehkého nadrůměru, občas pobaví, nikdy příliš nenudí, a vedle spolehlivého Belushiho nabízí jako bonus Rene Russo v erotickém prádélku, Lindu Hamilton v montérkách, Courtney Cox za volancem vysokozdvižného vozíku a příjemného Michaela Cainea v roli shovívavého mentora a hybatele. Po závěrečných titulcích určitě nebudete mít pocit, že kdybyste se před dvěma hodinami rozhodli pro jiný film, mohl by váš život být mnohem lepší. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jim Belushi, Linda Hamilton, Michael Caine jsou zatraceně sehraná skupina. Rene Russo byla o ždibec víc sexy, scénář je plný dobrých nápadů. Tajemný Cain je zárukou toho, že děj se nerozběsní úplně a zůstaneme v příjemně "co by, kdyby" hladině. Dobrý dabing z Brna podtrhuje dojem. Za mě typická devadesátka včetně snímání kamery, některých lokalit a hudby (ten vpád Larryho do uličky končící plotem mi bůhví proč připomněl Batmana). Jo a hudba je parádní, Only you. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Osud je zřejmě dost záhadná věc.......... Příběh začíná slovy: Chlapík vešel do baru. Jak by jste vedli svůj život, kdyby se dal čas vrátit ? Hlavního hrdinu potkáváme v době, kdy se začíná chovat jako "idiot". A jen tak toho nenechá. CITÁT - Spousta lidí věří, že jediná věc dokáže změnit život......... Larry má dnes narozeniny a nechce žádné překvapení. Ale něco se stalo a osud byl změněn. CITÁT - Dal bych si dobře vychlazený pivo.......... Má to své ale. Když vám totiž vezmou váš starý život, ať už je jakýkoliv, neznamená to, že se vám ten nový bude líbit. A Larry má ohromný problém to přijmout. Já vím ty můj starý osude. To byl příšerný.....den. CITÁT - Nezapomeň, celý život máš před sebou. Pěkné a poučné. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zas ten typ komedie, kedy sa US styl humoru vzdaluje tomu europskemu nie na desiatky, ale na stovky kilometrov. Rovnaky princip je aj u trilogie Hal Needhama a jeho Smokey and the Bandit 1 - 3 s Burtom Reynoldsom. 5 % ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Námět slibuje pořádnou jízdu. To, že člověk může změnit zlomový moment svého života a stát se vítězem, je svůdná myšlenka. Náš hrdina žije svou dávnou prohrou a má Rimmerovský komplex, že mu nebyly dány trumfy do rukou. A tak mu je Mr. Destiny do rukou dá. To je ale bohužel vše, dále se ten nápad nerozvine a je z toho hloupoučká romantika. Takže nepomůže ani Michael Caine. 60% ()

asirtes 

všechny recenze uživatele

Krásne naivný príbeh o pochopení vlastného osudu so skvelým Michaelom Caneom ako Mr. Destiny. Ako malý som žral každé jeho slovo. ()

Marius_ss 

všechny recenze uživatele

Príjemný a zábavný film na pozeranie pre celu rodinu so zaujímavým nápadom a s prvkami fantasy, ktorý sa nám snaží ukázať, že najdôležitejšie veci v živote nie sú veci. ()

milwaukee 

všechny recenze uživatele

Hodně moc jsem chtěl jednu věc změnit, ale film mi otevřel oči. Co kdybych se pak dostal ještě do větších sraček? To ale nikdy nebudu vědět, pokud situace nenastane. A ta nastává fakt jenom ve filmech. Michael Caine byl boží a já si ten film od začátku do konce užíval. Jon Lovitz trvale vysmátý a Courtney Cox na vysokozdvihu v montérkách vypadala zatraceně sexy. A pokud přece jen budu chtít něco jinak, tak snad najdu jeden bar s růžovým osvětlením, kde bude jen Michael a namíchá mi "rozlité mléko". A pak mi k tomu může Elvis zapět Only you. ()

DooFooS 

všechny recenze uživatele

Mám pro tenhle film slabost a ačkoliv to není břichorvoucí komedie, culil jsem se více, či méně větší část filmu. ()

Dexter666 

všechny recenze uživatele

Pre mňa nesporná klasika z detstva, ktorú som "na satelite" pozeral vždy, keď som mal príležitosť. Príbeh je jednoduchý, postavy tiež, ale celé to ma takú krásnu osobitosť - predovšetkým kvôli "Gimme some lovin" a Only you... ()

Reklama

Reklama