Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesorka psychologie Lauren Porterová je vážená a úspěšná žena - ale také má spoustu problémů. Jednoho dne se obrátí na svého studenta, bývalého detektiva Toma Beckwitha, s podivnou žádostí: aby ji hlídal. Tom úkol přijme a záhy zjistí, že tohle není obyčejný případ. Laura vede v noci tajný život a stává se svým nebezpečným alter-ego pod jménem Lena. Laura byla v dětství svědkem matčiny a otčímovy sebevraždy, její mysl se s hrůzným zážitkem nedokázala vyrovnat a na obranu si vytvořila dominantní a nebojácnou Lenu. Ta se však nyní vymkla její kontrole.Byla by však schopna spáchat zločin? Matčin dávný přítel, který chtěl znovu otevřít dvacet let starý případ dvojnásobné sebevraždy v Lauřině rodině, byl totiž zavražděn. Tom věří v Lauřinu nevinu a navíc je přitahován temnou stránkou profesorčiny osobnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tuctový TV thriller s obohraným námetom o rozdvojenej osobnosti jednej profesorky psychológie v podaní Lindy Hamilton, ktorú má preveriť jej žiak Belushi, či jej náhodou príliš nedrbe a niekoho nezabila. Tá detektívna línia ma príliš nebavila. Nič nové neprináša a Linda sa mi tu nepáčila. Film zachraňuje sympaťák Belushi, ktorý tu má občas vtipnú hlášku a páčil sa mi jeho vzťah s jeho malou dcérou. Až po pol hodine mi došlo, že ju hrá mladučká Elisabeth Moss. Vyústenie filmu je celkom predvídateľné, ale aspoň nepôsobí nezmyselne. Výsledkom je typický Hallmarkovský film pre ženy. 4/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zábavný, ale rutinní thriller, který zpracovává notně omšelé a vyčerpané téma. Scénář Stevena Pressfielda (Nico, Freejack) se sice snaží věci tak nějak uměle komplikovat, ale dvakrát rafinovaně to nedělá. To samé v podstatě platí pro režiséra Maddena, který se na nic jiného, než na standardní neinvenční televizní režii nezmůže. Linda Hamiltnová moc věrohodně nepůsobí, takže jediný kdo to všechno nakonec zachraňuje, je sympaťák Belushi. Naštěstí, film není nudný, a tak může posloužit jako vcelku solidní a nenáročná zábava na sobotní večer. Koneckonců, tvůrcům o nic jiného ani nešlo. 50% ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Tolikrát použitý námět a pořád stejné. Ty rozdvojené osobnosti, které vedou každá jiný život. To už je tak otřepané a i v běžném životě kolem nás dost časté. Proč nás tím řežiséři pořád krmí? Nepomohl tomu ani známý James Belushi. ()

Reklama

Reklama