Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik správně prožitých dnů může změnit celý život, respektivě pohled na něj. Zatímco se úspěšné novinářce Joanně daří v práci, její manželství nevypadá právě růžově. Když se jí manžel přizná k obdivu k jiné, navíc stejně staré ženě, Joanně by se mohl zhroutit svět. Naštěstí je tu její chytrý šéfredaktor, který ji pošle na to "správné" místo - do Paříže. Jistá velmi uznávaná Madame Simone proti všem očekáváním souhlasí s velkým článkem o ní a jejím "byznysu". Madame Simone dodává bohatým klientům milé a vzdělané dívky. Nejsou to však placené prostitutky na jednu noc. Její poslání je zajímavější - dodává partnerky na úrovni a pozorné společnice, v ideálním případě rovnou nevěsty. Její "obchod" jenom kvete. Když se v domě objeví zklamaná a nešťastná Joanna, může se odehrávat variace na novodobý Pygmalion. Madame Simone totiž dobře ví, co muže na ženách přitahuje a jak si je navždy udržet. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Neskutočne živočíšna Linda Hamilton sa vám predstaví v dráždivej snímke s výstižným názvom Sex & Mrs. X. Určite sú tu aj kvalitné scénky a zaujímavý námet, ktorý púta v každej minúte svojími na tú dobu veľmi zaujímavými dialógmi. Ale kvôli dialógom sme sa do tejto snímky nepustili. však? Zásadné dejové linky sú ordinérne a bez vyzlečených žien, ktoré by určite prilákali pozornosť mnohých mužov a preto nemá dielo čo ponúknuť. V celej svojej nahote sa tak odhaľuje len typicky podpriemerný americký brak. Hlavnou ťahúňkou je práve Linda Hamilton, z ktorej bude nejeden mladík slabý v rozkroku, avšak celkový potenciál snímky rozhodne nebol využitý naplno. ()

Kikania 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že tento film je lacný a na zahodenie. Náhodou, obsah filmu nie je vôbec otrepaný a celkom zaujme. Aj keď neprekypuje kvalitou, má niečo v sebe. A určite jeho hlavná myšlienka nie je v tom, ako Madame Simone dohadzuje nevesty pre bohatých ženíchov. Film len na hlavnej postave Joanne ukazuje, ako to v živote chodí... ()

marti 

všechny recenze uživatele

Forma by mala zodpovedať obsahu a naopak. Naučiť sa správne obliekať, stolovať, bozkávať, atď. neurobí vzťah šťastný/dokonalý - v tom je dodávanie neviest pre potenciálnych ženíchov falošné. Človeku to zvýší sebavedomie, obávam sa, že v mnohých prípadoch podľahneme tejto javovej stránke. Hudba ako v Red Shoe Diaries, občas otrasné dialógy ako z najhorších telenoviel, a hlúpe kvázi filozofické myšlienky. Ale keď to dá niekomu pohodu na duši, nebudem ho odsudzovať, aj ja mám svoje úchylky... ()

Reklama

Reklama