Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zakomplexovaný Bales sa beznádejne zamiluje do krásnej Roxany, no zdá sa, že práve kvôli svojmu zovňajšku nemá u nej tento škaredý romantik žiadnu šancu. Svoj básnický talent a inšpiráciu preto rezignovane vkladá do rúk svojho prihlúpleho podriadeného, Crisa. A zdá sa, že Chrisove plamenné vyznania lásky diktované Balesom, začínajú na Roxanu pôsobiť... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Nezírej na něj! Bez přehánění můžu konstatovat, že Roxana je pro mě jednou z nejlepších amerických komedií z celých 80. let. A že tam je obrovská konkurence. Příjemná letní atmosféra malého městečka, parta neschopných hasičů a hlavně naprosto dokonalý Steve Martin, mimořádně nádherná (!!) Daryl Hannah a správně potrhlý prosťáček Rick Rossovich. Moc milý, romantický kousek, u kterého se budete opravdu bavit a smát. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Už jsem zapomněl jak pohodová a zábavná je tahle ujetá hasičská variace na Cyrana. Chytrý scénář plný vtipných dialogů a ironie, Steve Martin v nejlepší formě jako stoprocentní sympaťák a romantik, krásná Daryl Hannah, řada kouzelných nezapomenutelných scén (třeba hned úvodní šermířská). Zkrátka milá a kouzelná zábava hustě sypaná hláškami a vtípky, která spolehlivě funguje k navození dobré nálady i romantické atmosféry. ()

Reklama

Z0MBi 

všechny recenze uživatele

Tato americká popularizační verze Cyrano z Bergeracu není vůbec špatná. Kdo není příliš na klasiku, ve škole při hodinách iteratury nedával pozor a chce tak nějak vědět o čem to je, určitě doporučuju. Je to nenásilný. Kdo si ale na klasiky nenechá sáhnout, ať jde raději do Národního, kde excelují David Prachař se Sašou Rašilovem. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Je podivné, že v poslední době při prohlížení TV magazínů narážím na filmy, které jsem viděl v dávných dobách a na CSFD je nemám ještě zhodnocené, tak to napravuji:) Co říci k tomuto kousku? Snad jen to, že herce Martina tak nějak nemám rád a v podstatě nevím proč:-) Snímek se snaží o "něco" a to "něco" pořád nepřichází. Z mého pohledu je to vše a dále nevím co bych napsal. Omluvte prosím tento nic neříkající komentář. Hodnotím, tak jak hodnotím. Více po mě nechtějte. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

-MÁTE TEN PLÁŠŤ? -VŽDYŤ JSTE ŽÁDNÝ NECHTĚLA. -TO BYLA IRONIE. -IRONIE? NE, TAK TU TADY NEZNÁME. NAPOSLEDY JSEM SI ZAIRONIZOVAL V PĚTAOSMDESÁTÉM, ALE NECHAL JSEM TOHO, PROTOŽE NA MĚ VŠICHNI NECHÁPAVĚ CIVĚLI. Romantika v zajímavém balení - starý a silný příběh v novém kabátě. Chytlavé dialogy, Steve Martin a svůdná Darryl Hannah - hmmm... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama