Reklama

Reklama

Art je majitel upadající galerie. Aby nezkrachoval, prodává obrazy čerstvým vdovám s tím, že je těsně před smrtí objednal jejich manžel. Přitom se však dostane až k manželce mafiánského bosse, Betty. Ta se do Arta zamiluje a chce si ho vzít. Je tu ale její starší sestra Liz, která okouzlí pro změnu Arta. Aby nezranil Betty a získal lásku Liz, vymyslí si Art vlastní dvojče... A zábavná hra s ohněm může začít! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (26)

golfista 

všechny recenze uživatele

Majitel galerie milující dvě sestry řeší problém stvořením druhého bratra - dvojčete. Docela zábavný Banderas v "dvojroli". ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Dost nevyvážený film, ale.... námět je docela vtipný... A Antonie se tady docela vyblbnul, aspoň tady je přirozenější než v roli drsoně... ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Knihy Donalda E. Westlaka se dobře čtou. Na filmy podle Donalda E. Westlaka se špatně kouká. Jsou totiž průměrné, není vnich nic nového a za chvíli zapomenete, že jste je viděli. Doporučuji přečíst knihu a film vynechat. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Chcete-li zjistit, po kom Dakota Johnson má ten mrd v obličeji a očích, pusťte si tenhle film. Melanie ve svém zřejmě nejžhavějším období. Její postava (jako charakter) je sice na pěst ale postava (jako tělo) super. Víc mě teda baví Richardovo Dvojče, i tenhle americký patrně remake je poměrně zábavný. Snad je zbytečně dlouhý, ale obsahuje hned několik velmi zábavných scén. A k tomu překvapivě komediálního Banderase, tradičně skvělou a neksutečně zábavnou královnu vedlejších rolí Joan Cusack a... a nijakou Daryl Hannah. 3.5* ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Fernando Trueba, David Trueba. Kamera : José Luis Alcaine. Hudba : Michel Camilo. Jedna * za Banderase a druhá * za ....Banderase - zase. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie. 1)  Donald E. Westlake vytváří ve svých novelách pohodový svět a nejinak je tomu i v tomto snímku. Nevylučuji, že je knížka lepší, než film, bohužel jsem ji zatím nečetl. Pro zájemce uvádím, že se jmenuje Too Much, v českém překladu Rošády._____ 2)  Zde je nejlepší 35letý přitažlivý Antonio Banderas v milé dvojroli. Všimněte si, jaký má pěkný zadek. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Antonio Banderas v akejsi dvojroli -riesi to, ze si vymyslel vlastne dvojca aby ziskal lasku milovanej a jej priazen ...... Trueba nie je Carlos Saura to je zaprve a za druhe Banderas nevie hrat. Daryl Hannah a Joan Cusack - sa cudujem ze do toho vobec isli . 0 % ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch rádoby vtipných romantických komedií, kde ztřeštěný styl celkovému dojmu výrazně ubližuje. Inspirace filmem Dvojče s Pierrem Richardem je ve filmu stále přítomná, leč zde je jemnější francouzský humor nahrazen americkým hrubě necitlivým stylem přehánění a exhibicionistického předvádění a ukájení. A tak se povrchní podvodník a donchuan Art Dodge (Antonio Banderas) ze strachu žení s naivní a bohatou Betty Kerner (šarmantní Melanie Griffith) a z touhy srdce spí s její intelektuální a oduševnělou sestrou Liz (půvabná Daryl Hannah). Aby pak ve finále odhodil svou podvodnickou roli, objevil pravé hodnoty, oddal se umění a zasloužil si svou lásku. Z dalších rolí: mafián a bývalý Bettin manžel Gene Paletto (Danny Aiello), hlídající Arta na cestě do manželského svazku, sekretářka Artovi galerie Gloria Fletcher (půvabná Joan Cusack), užívající si nezvyklého divadla, Artův sklerotický otec Sheldon Dodge (slavný Eli Wallach), mladý umělec Manny (Gabino Diego), a podivný psychiatr Huffeyer (Austin Pendleton). Škoda, ale vtip je zde zabíjen stylem, průběh je z velké části kopií a výsledek je rozpačitý. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Hlúpa nevyrovnána komédia. Postavy sa chovajú ako sprostý. A ako keby nemali hlave päť pohromate. 3/10 ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Mně to pobavilo. Není to žádné veledílo ani překvapující pecka, která by vám vyrazila dech, ale je to v pohodě. U filmu jsem se bavila, vtipný Antonio Banderas. Navíc se mi líbí scénář filmu a to je další plus. ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Kromě několika komediállních scén, zvláště té odehrávající se kolem koupelen a bazénu, je tento film naprosto nudný, neobjevný a více než zbytečný. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Jasně zápletka není nijak originální, ale ja se u toho skvěle bavil. Sice totálně předvídatelné, ale zábavné. A Banderas byl ve formě. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie připomínající kuře z KFC. Najíte se jím, možná si i pochutnáte, ale jakmile ochutnáte kulinářský zázrak, KFC již nenavštívíte. ()

ThomasL 

všechny recenze uživatele

Jak zbalit sestru své současné milenky? Není nic jednoduššího než stvořit své dvojče, díky němuž ve filmu vznikaly dost bizardní a vtipné situace. Banderas si to natáčení musel opravdu upřímně užívat. ()

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že velice milé překvapení. Banderas ve dvojroli zahrál tak, jak to umí snad jen on a celkově se mi to taky hodně líbilo. Jen mě mrzí, že to má zde tak nízké hodnocení. 65%. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Některé scény jsou vtipné, Banderas je dobrý a je vidět, že si svou roli užívá. Závěr je ale poněkud odfláknutý, samozřejmě předvídatelný (což u romantických komedií už ani neberu jako mínus, jelikož jsou z 95% předvídatelné) a moc nestrhne. 60%. ()

Reklama

Reklama