Reklama

Reklama

Lambada! Zakázaný tanec

  • Česko Zakázaný tanec (více)

Obsahy(1)

Nisa je mladá domorodá princezna z Brazílie. Její vesnice v deštných pralesech je vinou nadnárodních dřevorubeckých korporací ve vážném ohrožení. Jako správná vládkyně se musí o svůj lid postarat, odjíždí proto přímo do Los Angeles, aby zde všem popsala osud, jaký čeká její domov, pokud někdo nezasáhne. Mnoho uší ale jejímu volání o pomoc nenaslouchá. Nisa proto zvolí jiný komunikativní prostředek. Z hlubin pralesa si totiž přinesla tajnou zbraň, zakázaný tanec plný smyslnosti, erotiky, touhy a vášně lambadu. Podlehnou mu mocní světa? Anebo se nic nezmění a Nisa svůj boj prohraje? To se ukáže poté, co Nisa společně se svým partnerem vystoupí v celoamericky sledované show Kida Creola (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Po letošním Brakfestu čerstvý bronzový medailista v soukromé kategorii nejlepší brakový film všech dob. Chlapci, díky za zážitek, včetně předtančení na úvod!:-) ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Očarujúce tanečné pohyby úžasne krásnej a talentovanej Laury Eleny Harringovej sú jedinými časťami tohto filmu, ktoré sa oplatí vidieť. Ináč to nestojí za nič. 4/10 ()

TO 

všechny recenze uživatele

je to ubohý, trapný a příšerně debilní, ale Laura Harring je tak úžasná, že se na to koukat přece jen dá. ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

nedávno jsem si to znovu po několika letech pustila a absolutně nechápu co se mi na tom před tím tak líbilo!!!!! Dvě * dávám jen a pouze z nostalgie ()

Horak odpad!

všechny recenze uživatele

Skvělé! Jen je mi líto, že se nemohu do džungle vrátit společně s nimi, jestli neumřeli, tak tam Lambadu jistě tančí dodnes! ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl kluk, tak jsme měli na VHS dva taneční filmy. Hříšnej tanec a Lambadu, zakázaný tanec. Oba jsem tehdy nemusel, protože nešlo o kreslené filmy, ale měl jsem jasno v tom, že hudba z nich je úžasná. Po mnoha letech jsem je zkouknul, Hříšnej tanec je dobře natočenej i po těch letech. Lambada je na tom o něco hůř, ale zdá se, že se stala jakousi mojí srdcovkou. Muzika úžasná a Laura Harring moc pěkná. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Tanečný film s príjemnou hudbou o princeznej z Brazilie , ktorá sa dá dokopy s novým partnerom a jej zakázaný tanec 3* ()

xander 

všechny recenze uživatele

Nudný a trápny snímok ktorý sa berie vážne ale vážne sa vôbec brať nedá. Je to strašné hudobné béčko. ()

kazatelSVK

všechny recenze uživatele

Tuším že toto bol prvý film kde odznela aj Kaoma s piesnou Lambada...bol som soplak a miloval som zvodný tanec Laury Harring.. ()

Reklama

Reklama