Reklama

Reklama

Promiň, jsi ženatý!

  • USA HouseSitter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Architekt Newton Davis není příliš úspěšný ani v profesním životě, ani v lásce. Pro Becky, kterou miluje od školních lavic, postaví krásný dům v rodném městečku a chce jí ho dát jako zásnubní dar. Becky ho ale odmítne. Život Davise se od základu změní, když se náhodou seznámí se servírkou Gwen. Newton se s ní vyspí a přestane na to dál myslet, ale podnikavá Gwen, kterou Davis zaujal vyprávěním o domě, který postavil pro svou vyvolenou, se ihned vydá do zmíněného městečka. Do nového domu se nastěhuje a začne se vydávat za Davisovu manželku. Pro obyvatele městečka je to sice překvapení, ale Gwen si rychle dokáže všechny omotat kolem prstu, především Newtonovy rodiče. Pro Newtona je to šok, když Gwen v domě objeví, ale už je pozdě někam uhnout, protože celé městečko si Gwen oblíbilo, včetně Becky, která teď začala litovat, že Newtona odmítla. Newton ale Becky stále miluje a chce, aby Gwen aspoň přistoupila na hru, že se zrovna rozvádějí... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

heyda 

všechny recenze uživatele

Je super, když si člověk občas pustí film, o kterém vůbec nic neví a od kterého absolutně nic neočekává a ten film ho ve všem překvapí. Promiň, jsi ženatý je výborná komedie, která nemá jediné hluché místo, valí na nás hlášku za hláškou a neustále něčím překvapuje. Takhle jsem se u filmu už dlouho nebavil a docela se divím, že to hodnocení není vyšší. Tomuto filmu by červená slušela. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Normálně bych nedal plno, ale tady jsem byl tak nadšen z toho, jak to skončilo, že se to neprovalilo a že lež zůstala lží a proměnila se v "pravdu". Jelikož já mám rád lež, a fandím jí, tak jsem byl potěšen tím, jak mě Frank Oz potěšil. A já ho na oplátku potěším tím, že budu hodnotit plně. Škoda, že mu to nemůžu říct osobně. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„A bol by som rád, aby ste ma volali otec." Príjemná komédia ako z 80. rokov od muppeťáka Franka Ozu (A ČO BOB?, hlas Yodu v STAR WARS). Napriek tomu, že bielovlasého Stevea Martina (OTEC NEVESTY) ktovieako nezbožňujem a Goldie Hawn (CEZ PALUBU, OKLAMANÁ) ako herečku pokladám s prepáčením za protivnú hysterku, AKO USTRÁŽIŤ DOM ma bavil práve i svojím hereckým obsadením (vrátane podporných postáv - "rodičia z ulice", kolega Peter MacNicol), fyzickými gagmi (spev, aerobik), svižnou, originálnou a vďačnou  sitkomovou zápletkou a dialógmi založenými na improvizačnej spontánnosti postáv. ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Celý film mě provázel pocit, že podobných romantických komedií jsem viděl už spoustu. Tahle má navrh v tom, že ta romantická (ve většině podobných filmů nudně kýčovitá) stránka ustupuje jemnému, místy až allenovskému humoru. Herci jsou výborní, oba hlavní představitelé tu mojí svoje sólo (Steve Martin ukolébavku, Goldie Hawn africký tanec), akorát ten konec mohl být méně předvidatelný a více netradiční. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Zmlátil som toho úplne nevinného Maďara!..." S. Martin v žánri, v ktorom mu to šlo vždy najlepšie. Tak narýchlo si ani nespomínam či som ho niekedy videl vo vážnej roli. Táto komédia je z jeho vydarenejších a celkom ma to bavilo. G. Hawn si vedela vymýšľať šialené príbehy a S. Martin sa jednoducho nechytal. Chvíľu mu trvalo kým zistil, že v tomto manželstve bude nutné klamať non-stop...60%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Dom, v ktorom sa natáčalo bol postavený v meste Concord, Massachusetts. Hneď po skončení filmovania bol zbúraný. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama