Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ztřeštěnou hrdinkou je sympatická a notně energická Sunny, pracuje jako číšnice v poněkud zašlém washingtonském baru. Není vůbec šťastná, spíš naopak, unavená a bez vyhlídek. Ale pak se jedné noci všechno změní, když se ocitne v davu přihlížejícímu příjezdu jistého arabského emíra. Všimne si totiž ozbrojeného muže, vrhne se na něj a zabrání mu v chystaném atentátu. Je přitom sice postřelena do jistého značně choulostivého místa, to však vůbec nebrání tomu, aby při tiskovce v nemocnici neokouzlila přítomné i televizní diváky tak osvěžující upřímostí, že se okamžitě stane národní hrdinkou a hvězdou televizních show. Neodolá dokonce ani emir, který se do Sunny zamiluje, což se ovšem náramně hodí Bílému domu, který se ji rozhodne vyměnit za povolení ke stavbě vojenské základny v emirově zemi. Navštíví Sunny, nabídnou jí místo na ministerstvu zahraničí a přesvědčí ji o její důležitosti. Velmi brzy si však dívka začne uvědomovat, že něco není v pořádku, a než se naděje, už je v šejkově vlasti, krůček od toho, aby se stala jednou z jeho žen v luxusním harému. A to se jí vůbec nelíbí. Takže stejně rázně jako zatočila s atentátníkem, zatočí tentokrát s intrikány v Bílém domě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Smok 

všechny recenze uživatele

Ak sa niekomu chce 96 minút pozerať na to, ako na nich niečo blonďaté špúli pery a mrká rozkošne očkami, toto bude tá pravá zábava. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Po slibné první půlce, kterou jako nezkrotný živel táhne kupředu skvělá Goldie, tahle komedie o nekalých politických piklech poněkud ztrácí dech... přesto, Goldie za trochu toho ztraceného času stojí... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Ve filmografii Goldie Hawn jsou lepší i slabší kusy, tenhle velmi trapně vyzvihující americké vlastenectví na základě nepravděpodobné zápletky jednoznačně patří mezi ty tragické. Dobrý dabing Jaroslavy Kretschmerové. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Docela povedená společenská satira, ale co z toho, když se stejně nic nezmění. Ale vědomí, že stále ještě existuje zdravý selský rozum, mi bohatě stačí. Goldie jako prodaná nevěsta - slušný výkon. "Jsem šéf oddělení pro střední východ." "Nevypadáte na šéfa středního věku." ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Komedie, u které se příliš nezasmějete, není příliš dobrou komedií. V tomto případě to platí dvojnásob. Začátek sice vypadá velice slibně, ale očekávaných vtiptných scén s Goldie Hawn tu moc nenajdeme. Goldie se přesto snaží a vypadá velmi energicky, ale nudný scénář jí neumožňuje větší rozjezd. Také český dabing se v tomto případě nevyvedl. Jaroslava Kretschmerová opravdu není vhodnou dabérkou pro tak výrazný hlasový projev Goldie Hawn. Ostaní herci působí všedně a průměrně. Nic dalšího zvláštního nebo za pozornost stojícího jsem ve snímku neobjevil. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Sympatická Goldie v ďalšej priemernej komédii. Herečka mala v tej dobe dosť veľkú smolu pri vyberaní filmov. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná podívaná, která nenadchne (mnohé možná i urazí tou ztrátou času). A Goldie Hawn mi taky příliš nepadla do oka. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejméně podařených komedií G. Hawn, kterou v 80tých letech natočila. Scénář-bída, režie-nuda, hlavní star-hurá, vidělala jsem si na plastiky co budu za 20let potřebovat, divák-to je volovina. Protokol je opravdu podprůměrná komedie u které se nedá strávit fajn čas, nerozesměje, nenapne, nic. ()

Trixi 

všechny recenze uživatele

Bezva komedie se střeštěnou Goldie Hawn, která schytá střelu od atentátníka do svého pozadí a tím se stane miláčkem Ameriky. A i přes to, že se dostane do velkého světa, nepřestane být tou milou servírkou v kostýmu Emu. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Kdyby tvůrci vystřihli posledních 5 - 10 minut, dala bych o hvězdičku víc. Takhle to celý film uvrhlo do trapnosti a pitomosti. Ne že by to předtím byla kdovíjaká kvalita, ale ještě se to dalo. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Asi najslabšia komédia s Goldie Hawnovou, kde zachrani život arabskemu emirovi pred jeho zavraždení , dostane tak prácu v bielom dome 2* ()

1mikeF 

všechny recenze uživatele

S Goldie to je většinou na 2* nebo 4*... tohle je bohužel ten první případ. Stejně jako u Vojína Bendžemínové bych to okomentoval: "WTF?" ()

Reklama

Reklama