Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pistolníka Coopera přepadne banda, která míří do města, kde hodlá vyloupit banku. Cooper unikne a spěchá město varovat...

Kovboj Clint Cooper (Audie Murphy) kdysi ve vynuceném souboji zabil syna podlého rančera a nyní se po dlouhé době vrací opět domů. Clint chce žít pokojně na ranči svého otce se ženou, kterou miluje. Na cestě domů ale narazí na Spanglerovu zločineckou bandu, která plánuje bankovní loupež. Většina mužů odjela pryč s dobytkem, město se tedy nemá jak bránit. Před dvěma lety musel Clint zabít dva muže z klanu Morrisonů, a když se mu pak zbývající dva Morrisonové chtějí pomstít, zabije je také, a dostává se tak do vězení. K tomu ale naneštěstí dochází těsně před útokem Spanglerovy bandy, kdy je Clintovo pistolnické umění opravdu zapotřebí... Odvážný kovboj a jeho parťák se ale nevzdávají a zločincům se neohroženě postaví. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s mnohými inými westernami zo šesťdesiatych rokov pôsobí The Quick Gun akosi škrobene a dizajnovo skôr pripomína vyumelkované kovbojky z 50. rokov. Problémom bol pre mňa predstaviteľ hlavného hrdinu Audie Murphy, ktorý je síce najmä v rámci americkej kinematografie považovaný ta typického stvárniteľa hrdinov divokého západu a v tom čase už mal na konte nespočet titulných westernových rolí, no mne tento šťúply vojnový hrdina s nevinným teenagerským kukučom v úlohách tvrdých chlapíkov absolútne nereže. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

ANY LAST WORDS? YEAH, DRAW!! Jeden z dlouhé plejády westernů s Audie Murphym. Nevypadalo, že by tento nějakým způsobem mohl vyčuhovat z řady, ale nakonec se městečko Shelby proměnilo na slušné jatka. Ulice poseté mrtvými těly, hořící barikády a dým z rozpálených koltů. Závěrečná přestřelka opravdu stojí za to. ()

Diskomuz 

všechny recenze uživatele

Hrozně mě bavila nízká inteligence (spíš demence) hlavních kladných i záporných hrdinů....:D Dlouho jsem se tak nepobavil u filmu :D ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Audie Murphy byl mým cílem v tomto filmu. Hrdina WWW II byl hercem hodně mizerným, ale chápu tehdejší záměr... Jinak to byl v kategorii western spíše škvár i na svou dobu. 40% ()

Reklama

Reklama