Reklama

Reklama

Doktorka Kellerová

(seriál)
Drama / Psychologický / Krimi
Česko, (2016–2017)

Hudba:

Daniel Hádl

Hrají:

Kateřina Brožová, Jan Šťastný, Marek Vašut, Miroslav Etzler, Jaromír Nosek, Zuzana Kajnarová, Barbora Mottlová, Ota Jirák, Oldřich Vízner, Justin Svoboda (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Psychiatrička Lýdie Kellerová, v podání herečky Kateřiny Brožové, zanechává za sebou svou minulost a začíná zcela nový život, se kterým je spojena soukromá praxe v oboru soudního znalectví. Spolupracuje nejen s policií, ale také se soudy, a dostává se tak k případům, které jsou už na první pohled velmi komplikované. Musí tak častokrát rozklíčovat, zda se jedná pouze o právní problém, nebo je v tom hlubší, psychologická podstata. Prostřednictvím spletitých lidských osudů jednotlivých postav sedmnácti dílů tak proniká k nevšedním problémům a strastem.

Mimo tyto případy však v jejím životě sehrávají důležitou roli i osobní vztahy. Osud jí přivede do cesty nového muže, od kterého si však Lýdie Kellerová drží jistý odstup a jejich pohled na společný vztah je v mnohém velmi odlišný. Do velmi otevřené, avšak zcela přátelské roviny se dostává rovněž se svým parťákem, který působí jako soudní znalec v oboru interny a chirurgie. V neposlední řadě sehraje v jejím novém životě jistou úlohu i její exmanžel v podání Marka Vašuta. (TV Barrandov)

(více)

Recenze uživatele Tryskomyš k tomuto seriálu (2)

Doktorka Kellerová (2016) 

Po prvním dílu seriál zatím nedosahuje na původní dílo - Stopy života. A trochu mě také překvapilo, že je to kvalifikováno jako kriminální seriál. No ale Šťastný a to jeho oťukávání s Brožovou je rozkošné. S každým přibývajícím dílem se mi seriál líbí víc a víc. ()

Návrat (2017) (S02E10) 

Dobrý seriál. Ale tak právě proto by mě zajímalo, kdy to bude pokračovat? Není tady o tom zmínky že budou další díly a přitom to skončilo neukončeně. ()

Reklama

Reklama