Reklama

Reklama

Doktorka Kellerová

(seriál)
Drama / Psychologický / Krimi
Česko, (2016–2017)

Hudba:

Daniel Hádl

Hrají:

Kateřina Brožová, Jan Šťastný, Marek Vašut, Miroslav Etzler, Jaromír Nosek, Zuzana Kajnarová, Barbora Mottlová, Ota Jirák, Oldřich Vízner, Justin Svoboda (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Psychiatrička Lýdie Kellerová, v podání herečky Kateřiny Brožové, zanechává za sebou svou minulost a začíná zcela nový život, se kterým je spojena soukromá praxe v oboru soudního znalectví. Spolupracuje nejen s policií, ale také se soudy, a dostává se tak k případům, které jsou už na první pohled velmi komplikované. Musí tak častokrát rozklíčovat, zda se jedná pouze o právní problém, nebo je v tom hlubší, psychologická podstata. Prostřednictvím spletitých lidských osudů jednotlivých postav sedmnácti dílů tak proniká k nevšedním problémům a strastem.

Mimo tyto případy však v jejím životě sehrávají důležitou roli i osobní vztahy. Osud jí přivede do cesty nového muže, od kterého si však Lýdie Kellerová drží jistý odstup a jejich pohled na společný vztah je v mnohém velmi odlišný. Do velmi otevřené, avšak zcela přátelské roviny se dostává rovněž se svým parťákem, který působí jako soudní znalec v oboru interny a chirurgie. V neposlední řadě sehraje v jejím novém životě jistou úlohu i její exmanžel v podání Marka Vašuta. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (39)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Na první pohled to byla jasná bipolární afektivní porucha." S tím se nedá nesouhlasit, protože tuto závadu by diagnostikoval i slepý automechanik. Ovšem doktorka Kellerová tasí diagnózy na počkání, topí se v debilních dialogových vlnách a ve finále dodává právu nějaký ten lidský rozměr. To se mi líbí víc, než orgánům činným v trestním řízení. Já jsem se tedy několikrát pokusil strávit v její blízkosti pár minut a ačkoli to neumím diagnostikovat, tak na to, abych viděl celý díl od začátku do konce, skutečně nemám schopnosti. ()

Marthos odpad!

všechny recenze uživatele

Prostoduchý seriál, ve kterém se producírují leda herecké hvězdičky nižší až nijaké svítivosti. Scénář 0%. Herci 0%. Režie 0%. Absolutní šmíra a ztráta času. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Psychiatra by zjevně potřebovali zejména (nes)tvůrci těchhle bulvárních řemeslně nesmírně mimo(jdoucích) šmír.. Jistě nejde o nikterak z barrandovské žumpy vybočující projekt, což ovšem nikterak nesnižuje, či spíš nezvyšuje onu nekvalitu tohoto seriálu, o jeho nesmysl(upl)nosti ani nemluvě.. Zvýšení se tak dostává pouze mému diváckému krevnímu tlaku !! Obludná břečka, jaké tuzemské televize vyprodukují jako při pásové výrobě do roka metrák, aby bloudi, co se dříve nazývali herci, mohli zaplatit své složenky.. Honza Šťastný, nad nímž jsem už dávno zlomil hůl, toho budiž krásným dokladem.. Nicméně máme své lidové kvazikomedie, tak proč ne i lidové kvaziseriály, že ?! Tahle žumpa se bohužel zdá neuvěřitelně bezedná.. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním dílu seriál zatím nedosahuje na původní dílo - Stopy života. A trochu mě také překvapilo, že je to kvalifikováno jako kriminální seriál. No ale Šťastný a to jeho oťukávání s Brožovou je rozkošné. S každým přibývajícím dílem se mi seriál líbí víc a víc. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Tak jsem schválně byla zvědavá, co dokázala krásná Kateřina vytěžit se sňatku s mediálním magnátem Soukupem, kromě toho, že je na všech titulních stranách jeho periodik - a musím konstatovat, že i když její postavu, psychiatričku Lýdii Kellerovou, jednu z postav nechvalně impotentních Magnuskových Stop života, dokázali vyčlenit a udělat ji vlastní seriál - svěřili to do rukou opět amatérům. Soukupe, styď se! :) Unylejší a nudnější příběh, včetně děsivých dialogů, abyste pohledali. Druhému dílu už šanci nedám (ani jako kulise k žehlení). ()

zette 

všechny recenze uživatele

Podle hodnoceni, obsazeni a produkce jsem cekal velky pruser, ale naopak jsem byl celkem prijemne prekvapeny a za to pridam jednu hvezdicku v hodnoceni. Skoda spatne psanych dialogu a monotonni kamery. A Brozova v hlavni roli serialu? Proc ne, myslim, ze si svoje odehrala a cely serial tahla celkem dobrym smerem. Bavila me tim svym hranim, ze rozumi dane problematice a hlavne..., jak si hraje s ostatnimi muzi. ()

SimpanzJi 

všechny recenze uživatele

Kdybych neměl alergii na Brožovou a kdybych neměl alergii na TV Barrandov, tak dám čtyři, ale tyhle alergie mám. Jinak pilotní díl zachánil Nosek, a Šťastný to celkem drží. Pilot za 3 hvězdy ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem pro zavedení útrpnýho práva a toho, kdo zafinancoval natočení tohohle paskvilu, bych přivázala ke sloupu a bičovala elektrickým kabelem. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět by v celku ušel, ale dialogy a naprosto příšerná naivita v řešení téměř všech případů bila do očí přímo děsivě. Herci se moc nesnažili, byť vyloženě nepřehrávali. Trošku to rozsvítila Morávková, ale jako celek nic moc. V první řadě pěkná písnička a trocha napětí, ve druhé u jen bída. Za mne první řada 45%, druhá tak 25%. Jako celek slabší dvě. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

K. Brožová je atraktivní žena, ale jako herečka je otřesná, fakt nemožně zamrzlá, afektovaná, ... smůla ... ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Katastrofa. Pořád jsem říkala, že Kateřina Brožová trochu hrát umí. Ale neumí. Neuvěřitelně pitomé, neživotné dialogy, naprosto totálně nezahrané. Jediný tvor, který tam opravdu hrál(a za toho je ta jedna hvězda), je Jan Šťastný jako soudní znalec, jinak těžký sexuální loudil, kerý při pohledu na Brožovou slintá a na večeři zve snad každou babu v seriálu. Ale hrál a bavil mě. Katuš Brožová má svou televizi, on Barrandov je vůbec taková skládka odložených hvězd :-). ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

SuperKateřina se vrací a vrací se veliká spousta klišé, předvídatelnosti, jednoduchosti a Marek Vašut. Často mi přišlo, že tento seriál kopíruje něco z jiných seriálů, akorát to nedovede ani pořádně zkopírovat. Navíc mnohdy se postavy baví o úplném ničem. V každém případě, kdy se jedná o produkci okolo Magnuska nebo jemu příbuzné, musí člověk přemýšlet, zda se posunulo alespoň něco kupředu. A musím říct, že technicky to alespoň nějak vypadalo, i když hudba byla příšerná a kamera si někdy vymýšlí zbytečnosti. Herecké výkony už také nejsou jen prostoduché, docela se mi líbila postava Jana Šťastného, ale že by to bylo na Národní to také ne. Sečteno podtrženo lepší než Stopy života, ale v barrandovském případě slovo lepší ještě neznamená dobré. 20% ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to převyšuje takový ten papundeklovsko- detektivkovský průměr českých televizí, což při obvyklém způsobu práce TV Barrandov znamená značné překročení svých zdánlivých možností. Možná je to díky tomu, že si nehraje na něco, na co nemá. Herci hrají v rámci možností obstojně, s prostředím si dal někdo i trochu práce a štáb se občas vydá i do exteriéru. A ani doprovodná hudba není špatná. Postavy se trochu drží opsaných zahraničních berliček, ale zápletky a dialogy jsou takové "pitavalovsky" jednodušší. Od televize ale rozhodně utíkat nemusíte. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Na Barrandově dávají ty turecké telenovely, takže inspirace? Že do toho vlezou i Etzler a Vašut, to už je opravdu úpadek českého herectví a nutnost vydělávat si, jak se dá. ()

Reklama

Reklama