Reklama

Reklama

Doktorka Kellerová

(seriál)
Drama / Psychologický / Krimi
Česko, (2016–2017)

Hudba:

Daniel Hádl

Hrají:

Kateřina Brožová, Jan Šťastný, Marek Vašut, Miroslav Etzler, Jaromír Nosek, Zuzana Kajnarová, Barbora Mottlová, Ota Jirák, Oldřich Vízner, Justin Svoboda (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Psychiatrička Lýdie Kellerová, v podání herečky Kateřiny Brožové, zanechává za sebou svou minulost a začíná zcela nový život, se kterým je spojena soukromá praxe v oboru soudního znalectví. Spolupracuje nejen s policií, ale také se soudy, a dostává se tak k případům, které jsou už na první pohled velmi komplikované. Musí tak častokrát rozklíčovat, zda se jedná pouze o právní problém, nebo je v tom hlubší, psychologická podstata. Prostřednictvím spletitých lidských osudů jednotlivých postav sedmnácti dílů tak proniká k nevšedním problémům a strastem.

Mimo tyto případy však v jejím životě sehrávají důležitou roli i osobní vztahy. Osud jí přivede do cesty nového muže, od kterého si však Lýdie Kellerová drží jistý odstup a jejich pohled na společný vztah je v mnohém velmi odlišný. Do velmi otevřené, avšak zcela přátelské roviny se dostává rovněž se svým parťákem, který působí jako soudní znalec v oboru interny a chirurgie. V neposlední řadě sehraje v jejím novém životě jistou úlohu i její exmanžel v podání Marka Vašuta. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (39)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Na první pohled to byla jasná bipolární afektivní porucha." S tím se nedá nesouhlasit, protože tuto závadu by diagnostikoval i slepý automechanik. Ovšem doktorka Kellerová tasí diagnózy na počkání, topí se v debilních dialogových vlnách a ve finále dodává právu nějaký ten lidský rozměr. To se mi líbí víc, než orgánům činným v trestním řízení. Já jsem se tedy několikrát pokusil strávit v její blízkosti pár minut a ačkoli to neumím diagnostikovat, tak na to, abych viděl celý díl od začátku do konce, skutečně nemám schopnosti. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele

Strašně se mi líbí, jak zdejší intelektuální elita samozvaných kritiků a podobných existencí blije nad seriálem, o kterém ale dle vlastního vyjádření nic neví, protože by ho údajně nebyla schopná sledovat. Co dodat, sračky točí všechny české televize, ta obdivovaná a prosazovaná tzv. veřejnoprávní asi tak za desetinásobek na stopáž co všechny ostatní. Holt není nad to se správně politicky vymezit...pět hvězd ze srandy, nikdy jsem totiž na rozdíl od místních tydýtů neviděl ani minutu. ()

Reklama

Mylano 

všechny recenze uživatele

To je ale odpadů... A prosím - viděl někdo z těch "odpaďáků" alespoň 4 díly? Já viděl všech (zatím) deset a můžu říci, že mne seriál baví! Je pravda, že to má někdy naprosto nelogický děj, někdy jsou policejní metody více jak nestandardní ale v součtu všeho dohromady je to rozhodně podařenější seriál jak nějaká ordinace, kuře a ulice dohromady. Trochu jsem se bál Etzlera, ale jeho role je tady ta z podařenějších. Spíš nechápu roli Vašuta... ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět by v celku ušel, ale dialogy a naprosto příšerná naivita v řešení téměř všech případů bila do očí přímo děsivě. Herci se moc nesnažili, byť vyloženě nepřehrávali. Trošku to rozsvítila Morávková, ale jako celek nic moc. V první řadě pěkná písnička a trocha napětí, ve druhé u jen bída. Za mne první řada 45%, druhá tak 25%. Jako celek slabší dvě. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Psychiatra by zjevně potřebovali zejména (nes)tvůrci těchhle bulvárních řemeslně nesmírně mimo(jdoucích) šmír.. Jistě nejde o nikterak z barrandovské žumpy vybočující projekt, což ovšem nikterak nesnižuje, či spíš nezvyšuje onu nekvalitu tohoto seriálu, o jeho nesmysl(upl)nosti ani nemluvě.. Zvýšení se tak dostává pouze mému diváckému krevnímu tlaku !! Obludná břečka, jaké tuzemské televize vyprodukují jako při pásové výrobě do roka metrák, aby bloudi, co se dříve nazývali herci, mohli zaplatit své složenky.. Honza Šťastný, nad nímž jsem už dávno zlomil hůl, toho budiž krásným dokladem.. Nicméně máme své lidové kvazikomedie, tak proč ne i lidové kvaziseriály, že ?! Tahle žumpa se bohužel zdá neuvěřitelně bezedná.. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama