Reklama

Reklama

Doktorka Kellerová

(seriál)
Drama / Psychologický / Krimi
Česko, (2016–2017)

Hudba:

Daniel Hádl

Hrají:

Kateřina Brožová, Jan Šťastný, Marek Vašut, Miroslav Etzler, Jaromír Nosek, Zuzana Kajnarová, Barbora Mottlová, Ota Jirák, Oldřich Vízner, Justin Svoboda (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Psychiatrička Lýdie Kellerová, v podání herečky Kateřiny Brožové, zanechává za sebou svou minulost a začíná zcela nový život, se kterým je spojena soukromá praxe v oboru soudního znalectví. Spolupracuje nejen s policií, ale také se soudy, a dostává se tak k případům, které jsou už na první pohled velmi komplikované. Musí tak častokrát rozklíčovat, zda se jedná pouze o právní problém, nebo je v tom hlubší, psychologická podstata. Prostřednictvím spletitých lidských osudů jednotlivých postav sedmnácti dílů tak proniká k nevšedním problémům a strastem.

Mimo tyto případy však v jejím životě sehrávají důležitou roli i osobní vztahy. Osud jí přivede do cesty nového muže, od kterého si však Lýdie Kellerová drží jistý odstup a jejich pohled na společný vztah je v mnohém velmi odlišný. Do velmi otevřené, avšak zcela přátelské roviny se dostává rovněž se svým parťákem, který působí jako soudní znalec v oboru interny a chirurgie. V neposlední řadě sehraje v jejím novém životě jistou úlohu i její exmanžel v podání Marka Vašuta. (TV Barrandov)

(více)

Recenze uživatele raduna01 k tomuto seriálu (10)

Únos (2017) (S02E01) 

Díl s názvem Únos - bohatému podnikatelovi unesou syna cestou na hokejový trénink. ()

Dítě (2017) (S02E02) 

Díl s názvem Dítě - manželka je šikanována svým vlastním manželem, až ji to přinutí k pokusu o sebevraždu. ()

Kamarádky (2017) (S02E03) 

Díl s názvem Kamarádky - spolužačka je obětí kyberšikany, protože své kamarádce přebrala kluka. ()

Sirotci (2017) (S02E04) 

Díl s názvem Sirotci - nezletilá dívka se stará o svého mladšího sourozence. ()

Dopis na rozloučenou (2017) (S02E05) 

V kufru auta je nalezena mrtvola mladé modelky, pacientka Kellerové. Zanechala po sobě dopis na rozloučenou a případ se uzavře jako sebevražda. Pouze do té doby než se zjistí, že dopis nepsala ona. ()

Nůž (2017) (S02E06) 

Kellerová je přizvána k vyšetřování vraždy staršího muže. Mezi podezřelými je jeho vlastní syn. ()

Novomanžel (2017) (S02E07) 

Doktorka Kellerová v případu týrané starší ženy. Lýdie se dozví že její otec má nemanželskou dceru, takže vlastně má ještě sestru, toho využije její matka a hned si nabouchne milence (Zedníček), aby toho nebylo málo tak její nemanželská dcera Sabina to začne táhnout s jejím parťákem (Šťastný) a k tomu všemu úhlavní nepřítelkyně Kellerové (Morávková) se nastěhuje k jejímu ex manželovi. Bože můj chudák Lýdie, nakonec musí přespávat v kanceláři, ale věřím, že to zvládne, možná nakonec bude potřebovat psychiatra ona sama. ()

Opičí láska (2017) (S02E08) 

Na Kellerovou se obrátí syn starší ženy, který má podezření, že matčina nová známost je sňatkový podvodník. Ten se nakonec vyklube i ze samotného Zedníčka a tak se musí pakovat. ()

Rozvod (2017) (S02E09) 

Kellerová řeší případ manželské dvojice, kdy se při nehodě jejich syna přijde na to, že otec není jeho otcem. Do toho se stupňují útoky na Kellerovou od Podlipné a její rodiče se konečně rozvedli. ()

Návrat (2017) (S02E10) odpad!

Na Kellerovou se obrátí mladý pár, který má problémy se stalkingem. Rodiče se zase dají do kupy, dcera se vratí domů. Závěr jako z psychodramatu .... ()

Reklama

Reklama