Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšní mladí manželé Zach (Michael Ontkean) a Claire (Kate Jackson) žijí několik let ve spokojeném svazku. Citlivý lékař a nadaná televizní produkční se mají stále rádi a dobře si rozumí. Jenomže Zach si postupně začne připouštět, že ho začal přitahovat jeden z jeho pacientů, sobecký spisovatel Bart (Harry Hamlin). (rikitiki)

Recenze (9)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je začátek osmdesátek, takže herci nosí opravdu příšerné účesy. To ale nic nemění na tom, že drama o coming outu je dobře zahrané a uměřeně napsané. Nekonají se žádná prudká dramata, je to střet charakterů a jejich reakcí na nečekanou situaci. Přestože všichni náhlý zlom ustojí, už navždycky jím budou poznamenaní. ____ Nenápadná produkce, jednoduchý příběh, ale i tak zasáhne. Nejspíš proto, že je zobrazený upřímně a reálně. /16. 6. 14./ ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Romantický trojuholník, ktorý vlastne nieje ani ničím výnimočný, je to jedna z jeho možností. Snímok nevytŕča, nechce šokovať nejakou samoúčelnou erotikou, alebo samotné gay téma zbytočne rozvádzať do extrému. Je to len jednohubka, romanca, ktoré niekoho dojme, ale väčšinu skôr len neurazí. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Trochu idealistické, ale tak proč ne. Když vememe v potaz dobu začátku 80. let, tak šlo vlastně o jeden z mnoha příběhů o tom, jak to tenkrát často chodilo. Paradoxní potom je, že i dneska se stále ještě, i když v minimální míře, děje to samé. ()

danecek24

všechny recenze uživatele

40. Zlatý Glóbus za rok 1982 - nominace (1) - Nejlepší filmová píseň - "Making Love" - Hudba a text Burt Bacharach, Carole Bayer Sager ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Nemám, co bych sdělil více, naprosto se shoduji, že je to dílko koukatelné a pěkně zahrané Jen doplním, že film vznikl v době, kdy už naplno propukala „nemoc homosexuálů“ … a o to víc si tohoto dílka „s duší“ cením … 8877 ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Nezajímavé zpracování, podle dlouhých (až otravných) komentářů jednotlivých postav mi přišlo, že jde o hraný polodokument. Obávám se ale, že zrovna tohle nebylo režisérovým záměrem. A ke všemu ta příšerná móda osmdesátých let... ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Na svoji dobu (počátek 80. let min. století ) zajímavý námět, ale k tomu aby opravdu upoutal i dnešního diváka by nesměl být natočený v Hollywoodu (takový Louis Malle nebo Bernardo Bertolucci by s ním jistě provedli něco jiného). Ale i tak nutno ocenit dobrý scénář a upřímné zobrazení pocitů hlavních hrdinů. ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Teplá Perseus a jeho kámoš, který si teplost nechce přiznat a pak dopady jeho přiznání na rodinu - pravdivé, realistické a filosofické a srozumitelné k tomu - tenhle přístup k filmům o problémech s vlastní psychikou se mi zamlouvá. ()

Reklama

Reklama