Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malajské ostrovy: kapitán Lingard (Ralph Richardson) zcela ovládá obchod s domorodci, neboť pouze on se dokonale vyzná ve zdejších nebezpečných vodách. Přijímá na palubu Angličana Petera Willemse (Trevor Howard). Lingard však ani netuší, co se ve skutečnosti za Willemsovými úmysly skrývá: samozřejmě jde o tajnou vodní cestu... Mistrovské zfilmování slavného románu Josepha Conrada od režiséra slavného THE THIRD MAN. (Pohrobek)

(více)

Recenze (3)

snaked 

všechny recenze uživatele

4-5 / docela epic, coby milovnice zadních projekcí jsem si užila moc pěkné manévrování mezi útesy... na druhou stranu dějově to je docela řídké. Příběh posedlosti se solidními hereckými výkony. Joseph Conrad úpně není moje kafe, ale tenhle film své kvality má. Jen ho nikdo moc nezná. ()

Atron 

všechny recenze uživatele

Já zase tak velký milovník zadních projekcí nejsem.. a tady působily většinou ještě ke všemu úplně absurdně... loď zmítající se metr od skalisek atd. Tenhle film jsem nedal, sorry. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když to podle plakátu skoro vypadá jako nějaký dobrodružný film, ve skutečnosti se jedná o docela dobré drama, které stojí hlavně na zajímavých postavách. Nevím, jestli ta mužská hlavní role, Trevor Howard, vás zaujme víc než jiní herci, ale rozhodně zvládá dobře roli muže, který chce dosáhnout mnoho, ale nemá na to. Tohle je dobré psychologické drama. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama