Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě malé sestry Sal a Ray žijí v dětském domově a obě mají svá velká přání. Sal by si moc přála pejska a Ray zase nejvíc ze všeho touží po domově a rodině. Štěstí se na ně usměje a v jeden den se oběma přání splní. Sal najde v lese opuštěné štěně, a to opravdu pořádné, a navíc jsou v ten samý den obě holčičky adoptovány. Jak se jim ale podaří propašovat jejich nového psího kamaráda do domu, na kterém je napsáno „Psům vstup zakázán!" Užijte si spolu s nimi spoustu dobrodružství a veselých příhod! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

July 

všechny recenze uživatele

Dřív jsem takovým filmům dávala 3*, ale asi už jsem jich viděla příliš mnoho. Děj je průhledný jako vypucované sklo a obsahuje klasické ingredience, nic originálního - chytrého psa ukrývaného malými holčičkami, patos, pokusy o napětí, rádoby dojemné chvíle a polapení zločinců oním psem. Není to špatný film, ale je příliš tuctový. ()

franzit 

všechny recenze uživatele

V první polovině to působí jako fajn rodinný film, na který by se podívali nejen děti. Od druhý poloviny to začalo být chvílemi přehnaný, a o konci radši ani nemluvim. Ve chvíli, kdy sem si položil otázku "jak sakra může být ten pes tak chytrej", sem dospěl verdiktu, že je to totální *****. Nejhorší na tom je pohled nad rozplývající se přítelkyní. Dvě * za první, celkem vydařenou, polovinu. ()

Reklama

kinderman

všechny recenze uživatele

Tento film vhodný pro děti do 7 let je pro mě vlastně nehodnotitelný- velmi pěkně však ukazuje, jak (většina) psů lpí na své oblíbené hračce, a případným zájemcům o držení (nejen dánské) dogy předvádí, o kolik mazlíček reálně vyroste za pouhý rok života. Zcela mimo realitu je pak psíkovo chování v závěru, když jediný výcvik, jehož se mu dostalo, bylo řádění v Central Parku. ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Je to zpracováno napůl filmově a napůl televizně. Když jsem viděl filmový plakát a název filmu, myslel jsem, že se jedná o film dvou sester z bohaté rodiny, které najdou zatoulaného psa, ale tohle je z druhé strany společnosti. Dívenky jsou ze sirotčince a jedné z nich se splní sen vlastnit štěně. Musím říct, že film jsem viděl, když jsem byl mladší. Košťánek je na začátku štěňátko, ze kterého vyroste telátko. Příjemná rodinná komedie, která je o fous lepší než rodinný film z produkce Hallmark. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Citlivo spravený film nielen pre tých menších divákov. Chestnuta môžme sledovať od malého roztomilého šteniatka, ktorého ešte neni až taký problém ukryť v izbe hotela, kde psy nemajú povolený prístup až po urasteného "klacíka" dospelej dogy (asi), ktorá nemá problém vysporiadať sa aj s nevítanými hosťami. Veľmi príjemný rodinný film, však ktoré dieťa (ale aj dospelý) sa rád nepozrie na rozkošné a hravé šteniatko :o) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama