Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě malé sestry Sal a Ray žijí v dětském domově a obě mají svá velká přání. Sal by si moc přála pejska a Ray zase nejvíc ze všeho touží po domově a rodině. Štěstí se na ně usměje a v jeden den se oběma přání splní. Sal najde v lese opuštěné štěně, a to opravdu pořádné, a navíc jsou v ten samý den obě holčičky adoptovány. Jak se jim ale podaří propašovat jejich nového psího kamaráda do domu, na kterém je napsáno „Psům vstup zakázán!" Užijte si spolu s nimi spoustu dobrodružství a veselých příhod! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Hillock 

všechny recenze uživatele

Je to zpracováno napůl filmově a napůl televizně. Když jsem viděl filmový plakát a název filmu, myslel jsem, že se jedná o film dvou sester z bohaté rodiny, které najdou zatoulaného psa, ale tohle je z druhé strany společnosti. Dívenky jsou ze sirotčince a jedné z nich se splní sen vlastnit štěně. Musím říct, že film jsem viděl, když jsem byl mladší. Košťánek je na začátku štěňátko, ze kterého vyroste telátko. Příjemná rodinná komedie, která je o fous lepší než rodinný film z produkce Hallmark. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná komedie s mazlíčkem, kterého bych za žádnou cenu nechtěl... Takový tele. Ale holky to dokázaly tajit dost dlouho. :-) ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Citlivo spravený film nielen pre tých menších divákov. Chestnuta môžme sledovať od malého roztomilého šteniatka, ktorého ešte neni až taký problém ukryť v izbe hotela, kde psy nemajú povolený prístup až po urasteného "klacíka" dospelej dogy (asi), ktorá nemá problém vysporiadať sa aj s nevítanými hosťami. Veľmi príjemný rodinný film, však ktoré dieťa (ale aj dospelý) sa rád nepozrie na rozkošné a hravé šteniatko :o) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Opět krásny film dvou holčiček a pejska a tam film mi dodal super zábavu skvělý příběh a i na smutné chvilky došlo takže rodinná fakt povedená zábava. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Roztomilý film nejen pro děti. Všichni majitelé pejsků se při něm zasmějí, ale ani se neubrání dojetí. Velmi zdařilý projekt, až se mi nechce věřit, že to udělali Američané. ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Holííšit, toto mi prišlo stráášne zlé. Svoje dieťa by som to asi nechal sledovať ale pre mňa to bolo celkom utrpenie. Aj na rodinný film zo zvieratkami. Ani vtipné ani poučné pre deti... Však čo čakať, u nás to poslalo do distribúcie Vapet Production a tí rozhodne milujú podobné filmy (Muj pes Buddy je dobrým príkladom). Celkom vysoké hodnotenie a pozitívne komentáre na CSFD však hovoria pravý opak a tak sa pýtam sám seba, to som až taká necitlivka? ()

kinderman

všechny recenze uživatele

Tento film vhodný pro děti do 7 let je pro mě vlastně nehodnotitelný- velmi pěkně však ukazuje, jak (většina) psů lpí na své oblíbené hračce, a případným zájemcům o držení (nejen dánské) dogy předvádí, o kolik mazlíček reálně vyroste za pouhý rok života. Zcela mimo realitu je pak psíkovo chování v závěru, když jediný výcvik, jehož se mu dostalo, bylo řádění v Central Parku. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem nic velkolepého, ale je to milý film. Děj je průhledný, konec jasný, je tam pár vtipných momentů, pár dojemných chvil, ale přeci jen je tam spousta nepřesností. Je to dobrý film, ale možná trochu tuctový. ()

July 

všechny recenze uživatele

Dřív jsem takovým filmům dávala 3*, ale asi už jsem jich viděla příliš mnoho. Děj je průhledný jako vypucované sklo a obsahuje klasické ingredience, nic originálního - chytrého psa ukrývaného malými holčičkami, patos, pokusy o napětí, rádoby dojemné chvíle a polapení zločinců oním psem. Není to špatný film, ale je příliš tuctový. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

rodinný film pro ubrečené matky =) pobaví a slabší povahy rozpláče. nečekejte nic převratného. Lepší 3* ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Hrozné. Tento nový formát rodinných filmů mi vůbec nesedne. Příliš americké se vším všudy... holčičí sirotčinec, sourozenci - sestry, přísná matka představená, rádobyvtipná sestra (jepištka), hromadné modlení, šťastná rodinka, New York + Central Park v nejvypucovanější podobě, hispánská paní na uklízení, vtipné pidi štěně, přitroublí zlodějové (část filmu je hodně, ale hodně špatnou kopií Sám Doma), rostoucí vtipné psisko, společné koupání psa a děvčat v plavkách, srdcervoucí hledací scéna včetně detektiva s notýskem, gentleman vrátný, kariérista správce, vyrostlé maxi psisko, hustá akce zlodějů a happyend, no! Co víc byste chtěli? Přidejte přeslazenou hudbu a je vymalováno. Nicméně, uznávám, že dětičkám, zvlášť těm, kteří milují zvířata, se "Roztomilý mazlíček" bude líbit, ALE já tenhleten americký model fakt nepřekousnu, NE! Nejvtipnější momenty jsou nepovedené záběry ve finálních titulcích, tam jsem se i smál. Zákaz českého dabingu (u tohoto filmu), s ním jde dojem úplně do kytek. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Citlivý film, ktorý je natočený na pomery TV produkcie. Ale aj tak som ho mal rád. A viete čo? Dám tomu 4 hviezdy! ()

franzit 

všechny recenze uživatele

V první polovině to působí jako fajn rodinný film, na který by se podívali nejen děti. Od druhý poloviny to začalo být chvílemi přehnaný, a o konci radši ani nemluvim. Ve chvíli, kdy sem si položil otázku "jak sakra může být ten pes tak chytrej", sem dospěl verdiktu, že je to totální *****. Nejhorší na tom je pohled nad rozplývající se přítelkyní. Dvě * za první, celkem vydařenou, polovinu. ()

Evanlyn 

všechny recenze uživatele

Lidé by se měli naučit hodnotit filmy i podle toho komu je film určen. Desetiletému dítěti tenhle film bude připadat super. Nikdo nemůže čekat, že se tam objeví plno zápletek a tak podobně. Film je moc hezký a myslím, že malým dětem se bude líbit. ()

Reklama

Reklama