Reklama

Reklama

Kámoši, holky a prachy

(TV film)
  • Německo The Locals (více)

Obsahy(1)

Lukas Podlesch, Torben Kleinert a Christoph Duisenbach jsou sice tak odlišní jak jen kluci mohou být, přesto se stávají nerozlučnými kamarády. Lukas je nadšený sportovec a nenapravitelný sukničkář, citlivý Torben je stejně nenapravitelný romantik, který se zajímá o divadlo a sní o velké lásc, a Christoph je nadprůměrně inteligentní, ovšem poněkud nepraktický, šprt a zažraný knihomol. Právě se ubytovali na koleji vysoké školy v Berlíně a postupně zapadají do poněkud jednotvárného studijního stereotypu. Lukas a Torben sice zvládají školu z části i díky Christophovi, kterým jim napovídá s pomocí malé vysílačky, ale na oplátku zase nepraktickému Christophovi pomáhají zvládat mimoškolní obtíže studentského života. Lukas a Torben touží pořádně si užít, potom vyrazit do na ostrov v Karibském moři a tady si otevřít stánek s nápoji. K tomu však potřebují peníze, ty však nemají. Nadějí se pro ně stane Christophův otec, který jim nabídne pořádný balík, pokud z jeho nezkušeného syna udělají správného chlapa, jenž by později dokázal úspěšně převzít rodinný podnik. To podle kamarádů znamená především ztrátu panictví, to ostatní už přijde samo. A protože k tomuto účelu je studentská kolej ideální, pustí se oba přátelé do hledání té správné dívky. Zaberou se do díla natolik, že netrvá dlouho a sami jsou zamilovaní až po uši. Ani si nevšimnou, že se Christoph obešel bez jejich pomoci a začal se scházet se sympatickou Tanjou, která má stejně jako on vášeň pro literaturu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

movie 

všechny recenze uživatele

Uléhávám do postele, projíždím tv kanály a narazím na tohle. Ze zvědavosti na to koukám, jestli je to stejná hovadina jak předchůdci typu Kluci (a holky) to chtěj taky (...) a jsem celkem mile překvapen, že to zase až tak debilní nejní ... Teenagreská komedie na úrovni takových těp typových amerických tv/video snímku ze začátku 90.let ! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Další dobrá německá teenagerská komedie co se poslední dobou objevila v tv a napodobuje ty americký. Je pohodová, vtipná s dobrým příběhem i koncem a s partou celkem slušnejch sympaťáků a na němky moc pěkných holek, co víc si přát? ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Sice strašná blbost předpokládající u diváka mozkovou kapacitu mravenčí velikosti, ale občas jsem se zasmála, někdy dokonce i pobavila, takže proč vlastně ne ? ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

CO TO JE XAKRU ???? Dyť je to úplně o hovně....postavené na hovně....a za celou dobu filmu se tam ani to hovno neobjeví...no prostě sračka jak cyp. Tohle opravdu nemá obdoby. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Ze začátku docela nevýrazný film, jež se rozjede až po nějaké půl hodině. Zajímavá zápletka, ale nijak originální. Zajímavé herecké výkony, ale nijak oslňující. Mám-li být upřímný, tohle mi přišlo jako chudá nevýrazná odstrkovaná sestřička mnohem lepších amerických teenage komedií. Nic originálního, co bych už neviděl jinde, film neobsahoval. Scénář nebyl nijak zajímavý, a jakmile není zajímavý scénář, není zajímavý ani film. A proč tedy dávám dvě hvězdičky? To je zajímavá otázka. Snad proto, že tenhle žánr filmů je jedním z mých nejoblíbenějších. Snad proto, že oproti americkým teenage komediím neobsahoval fekálie ani jiné podobné zhůvěřilosti, což umím ocenit. A snad také proto, že ve filmu byly docela pěkné dívky, které jsem hlavním hrdinům záviděl, takže se bylo na co koukat. Ale nejednalo se o nijak oslňující film, jež by měl udělat díru do světa. Na druhou stranu se nejednalo ani o zavrženíhodný film, spíše se jednalo o film, u kterého platé jednou vidět a dost... ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

ono bez nekterych filmu by bylo vsem lip... se potom clovek divi, ze je dnesni mladez tak vylizana, asi jsem prisel na to, proc :) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 6/10/// +zajímavá chemie přátelství mezi klukama, druhá polovina je mnohem lepší -první půle hodně nevýrazná, téměř bez hudby, kamera zabírá holky od hlavy nahoru/// Hlavně první polovina mi připomínala filmy Kluci to chtěj taky mixnutý českým filmem Panic je nanic. Avšak se dvěma rozdíli, vůbec to nebylo vtipný ani zábavný a druhý rozdíl, že je to točený v německu. A hlavně ze začátku to vyzní hodně lacině. Později už je to o něčem jiném. Ukážou se nám holky a co navíc na němky jsou hodně sypmatický. Teď nevím jestli jsem to klukům víc přál a nebo záviděl (asi obojí). V každém ohledu casting na obou stranách povedený. Zápletka nijak originální ale zajímavá (otec zaplatí kamarádům svého syna aby ho zbavili panictví) a najde se i pár zajímavých scén (hlavně scéna v dešti). Určitě nečekejte nic světoborného, za zhlédnutí to však stojí./// Celkem 50%/// ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Na tyto jednoduché a předvídatelné komedie se chlap dívá, aby si spravil oko na těch hezkých holkách. Tři hvězdičky za ty tři koťata;-) ()

Reklama

Reklama