Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další zpracování a obdoba úspěšné komedie Screwballs Falešné míče 1. Tentokrát z pláží rekreačního a hotelového prostředí. Tři kamarádi jsou vyhozeni z vojenské akademie a hledají práci. Přiláká je inzerát krachujícího hotelu, který nemá na výplaty. Klukům to ale nevadí, berou každou práci, jen když jsou tam holky. Nechybí tu ani zloduši, nadržení puberťáci, podrazáci a spousta splašených hormonů. (IFA movie)

(více)

Recenze (5)

Honsik 

všechny recenze uživatele

volné pokračování filmu Screwballs může být pro nezaujatého laika odpad, pro nás členy fanclubu Falešných míčů je to však další bonbónek ve videotéce z doby raz dva ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Když se hlavní hrdinové v prvním filmu Míčů chovali jako nadržení pubertální hovada, tak jsem to zkousnul, protože to byli pubertální hovada na střední škole, ale ve dvojce když se chovají jako pubertální hovada a už dávno nestudujou tak je to ubohý. Tenhle film se nedá a ani ty prsa už moc nefungujou.( taky jich tu je oproti jedničce míň) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Toto nieje druhý diel, ale voľné pokračovanie prvých dvoch, preto je to tak slabé. Druhý diel je toto - Loose Screws (1985). Bohužiaľ to ani zďaleka nedosahuje kvalít predchádzajúcich dielov. Po žiadnej stránke. Príbeh vymyslený s palcom na nohe v ústach, hudba tam ani nemusel byť, pretože so mnou neurobila nič, "herci" nájdení v nejakom pajzli, nechutné kozy dievčat, ktoré snáď ešte boli pod zákonom, bobry samozrejme žiadne (ale na tie si môžem zájsť na pornhub), absolútne žiadna motivácia dopozerania až do úplného konca. Ja som sa prekonal a vydržal. Že sa film odohráva v rokoch minulých si absolútne neuvedomíte. Jedna hviezdička za pekné prostredie hotelu a pár svetlých chvíľ, ktoré nezlepšia finálny negatívny výsledok snímky. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama