Reklama

Reklama

Dysmorpho

(festivalový název)
  • Švédsko Dysmorpho

Obsahy(1)

Každé ráno probíhají na celém světě miliony zápasů před zrcadlem v koupelně. Hladká pleť, bílé zuby, dokonalé proporce. Všichni se snažíme zvítězit nad přírodou a vypadat lépe. Pro našeho hrdinu je tento boj obvykle snadný, jednoho dne se však něco stane a on se setká s nečekaným problémem s jedním vzdorujícím chlupem. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Hlavně vypadat dobře! Pro mě osobně spíše humorná reflexe, než znechucující WTF - ostatně kdekoho dnes mnohem více trápí účes, než vědomí, že mu v těle možná bují rakovina. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No hlavně že se tam ze sebe snaží ten týpek udělat „metrosexuála“, ale v koupelně má tedy nehorázný bordel. Fuj to byl teda hnus, to vám řeknu – rozhodně mě to vyděsilo mnohem víc, nežli samotný příběh o chlupu. Jinak ovšem tenhle švédskej krátkometrážní kousek nic moc. Nevím, co na něm někteří vidí jako „řemeslnou práci“, ale nechám je při tom. Jediné co bych pochválil trochu víc, byl zvukový doprovod. 50% ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Řemeslně výborné, ale u toho nápadu s podivným chlupem film nejenom začíná, ale rovnou i končí. Podobných metamorfóz už tu bylo plno, takže divák ví, co čekat. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ale fáááákt nechutnýýýý!!! Takovej flick, kterej právě mě osobně nedělá dobře. Trochu Cronenberovský ... výbornej vizual ... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladý muž nachádza na svojom tele pri vykonávaní rannej hygieny "malú" závadu. Nápadité s výborným výberom prostredia a uspokojivým záverom. Mysteriózny snímok áno, horor, ale nie je - 65%. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama