Reklama

Reklama

Ledoví piráti

  • Česko Vesmírní piráti (více)
Trailer

Sci-fi ze vzdálené galaxie, kde má voda větší cenu než zlato. V jedné vzdálené galaxii je nejvzácnější látkou voda. Má mnohem větší cenu než zlato a drahokamy. "Říše Chrámu" má zásoby vody pod kontrolou a tím galaxii ovládá. Obrovské zásoby vody jsou ve formě ledu uschovány v mezihvězdných kosmických lodích. Jason (Robert Urich) a Roscoe (Michael D. Roberts) jsou piráti, kteří kradou vodu v Říši. Při jednom z útoků Jason unese princeznu Karinu (Mary Crosby). Karina vypráví pirátům příběh o svém otci, který se vydal hledat "Sedmý svět"- planetu, jejíž zásoby vody jsou dosud nedotčeny a nejsou pod kontrolou "Říše Chrámu". Od té doby Karina svého otce neviděla. Jason a jeho společníci se rozhodnou jít po stopách princeznina otce. Pokud se jim podaří najít "Sedmý svět" s bohatými zdroji vody, padne monopol "Říše Chrámu" a galaxie bude osvobozena od tyranů. (HBO Europe)

(více)

Recenze (30)

m.xFuck 

všechny recenze uživatele

Veselá taškařice a úplná blbost, ale zábavné to bylo, to ano. Navíc vidět Anjelicu Huston a Rona Perlmana zamlada je taky fajn. ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

SCI-FI, EKO, B-MOVIE. Mal som takú neodbytnú myšlienku, na pirátov čo kradnú vodu, ktorá ma dlhé roky nútila hľadať tento film. A nie, a nie prísť na to čo to bol za film. Ako sa ale hovorí, že na internete všetko je (aspoň takéto veci) tak sa to nakoniec podarilo. Nejedná sa o nič svetoborné a ani herecké ako filmárske výkony, nie sú na bohvieakej úrovni. Napriek sa jedná o sympatickú oddychovku, po ktorej neostáva zlá chuť v ústach. Perlmana som skoro nezpoznal a Anjelica jak by smäd. ()

Jrk 

všechny recenze uživatele

Hodne stary film s velmi strasnymi triky. Ale musim priznat ze kdyz jsem ho v puberte videl tak se mi libil. Nedavno jsem jej videl znova, film ma klasicky scenar a kdyby tam byly lepsi triky urcite by mel vic pozornosti. Pokud vam tedy nevadi plastikove pistolky z puvodniho startreku klidne se na film podivejte a urcite se pobavite. ()

Drslw 

všechny recenze uživatele

Najbéčkovitejšie béčko, najklišéovitejšie klišé a najzábavnejšia samoparódia všetkých čias! :D (a stále uveriteľnejšie než Lucasove blbučké príbehy z prvých troch epizód...) ()

corwin78 

všechny recenze uživatele

Toto jsou poctivé čtyři hvězdy a dal bych i pět, ale existují i lepší filmy ;-) Pro mě má tento film zvláštní nádech, poprvé jsem ho viděl ze stokrát zkopírované a přehráté VHS, když mi bylo tak devět a jediné co jsem si zapamatoval byli roboti. Naštěstí Google je mocný čaroděj a tak se mi podařilo jej i na základě takového střípku paměti dohledat, sosnout, fixnout mizerné titulky, shlédnout a náramně se pobavit. Toto Béčko, nebo spíš Céčko je prostě snůškou bizarností a úchyláren všeho druhu - je tam úplně všechno na co si vzpomenete, vesmírné lodě, roboti, piráti, drsné princezny, templáři, amazonky, eunuši, virtuální realita, jednorožci atd. atd., prostě všechno. No co budu zbytečně plácat játru, prostě to musíte vidět. ()

Stingray 

všechny recenze uživatele

Wostrej oldschool bizár! Vesmírní piráti! Meče! Robopasáci! Kastrační linka! Laserové pistole! Meče! Amazonky! Jednorožci! Skoky časem! Tvůrci toho museli brát hodně! ()

Reklama

Reklama