Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Křížovka (S01E15)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1982, 9 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Mat sa snaží lúštiť krížovku, ale popritom si pripravil žehličku na žehlenie. Pohltený do lúštenia si neuvedomí, že žehličku nechal zapnutú a tá sa prepáli o poschodie nižšie k Patovi. Ten ide na vzniknutú situáciu upozorniť Mata. Žehlička je poškodená a oni teraz musia vymyslieť ako dožehliť. (pravo)

Recenze (35)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žehlení a křížení lušťovky sice lze vykonávat současně, ale pokud má intelektuální záležitost pět pekelně těžkých řádků, tak může dojít k prožhavení přístroje mimo původní místnost. Já bych z toho byl poněkud nervózní, asi bych kontaktoval pojišťovnu, ale Pat s Matem jsou jiní. V poklidu sestrojí stroj aspirující na Nobelovu cenu, originální trhací metodou vyluští jméno kolegy fyzika a ještě mi přitom přinesou přesně tolik kutilské zábavy, kolik si zasloužím, když jsem hodný. ()

Turiec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mat lúšti krížovku a popri tom žehlí. Toto sa nevypláca. To, že vznikol problém zistí, až keď sa žehlička prepáli o poschodie nižšie k susedovi Patovi a ten ju vyhodí. Prádlo však treba vyžehliť a preto bude treba vyrobiť mangel, alebo lis. A prečo to robiť jednoducho, keď sa to dá aj zložito? ()

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žehličku nenechávám za žádných okolností o samotě, když je zapnutá, i když ta naše mrcha se umí sama vypnout. Má samozřejmě i další zajímavé funkce. Už jen čekám, kdy začne sama od sebe mluvit nebo bude sama žehlit a já ji budu jenom kontrolovat. Pěkně jim to propálila. Prostě se nekdy nevyplácí dělat několik věcí na jednou. No, hlavně, že si s tím vším ti dva vynalézaví všeumělové poradili s vervou sobě vlastní a my se při jejich počínání můžeme bavit. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Původní díly miluju. Čím novější tím víc ztrácejí na zábavnosti a hračičkovosti na úkor přetechnizování. ()

Reklama

Reklama